2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه من به هیچ وجه نمیخوامجسمی روحی شرایط

امیدوارم بتونید راضی شون کنید ولی تک بچه داشتن خیلی سخته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکم بهتره ولی خیلی نه دیروزم با معلمش صحبت کردم خیلی شاکی بود واقعا نمیدونم چکار کنم این بچه اصلا عل ...

عزیزم درست میشه به مرور نگران نباش اصلا ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همسر من و خود من هر دو نخواستیم بچه دوم داشته باشیم 

البته همسرم بدش هم نمیومد ولی اونطوری دوست هم نداشت 

با این مخارج کسی باید بچه دوم داشته باشه که از همه نظر تامین باشه هم روحی هم مالی هم جسمی

من اولی رو هم نمیخواستم ولی مجبور شدم

اونکه کلا بچه نیاری فقط در صورتی میشه که قبل ازدواج توافق کنی بچه نمیخوام که چون توافق شده خیلی هم عالیه.

در غیر این صورت بیشتر آدما یکبار رو دلشون میخواد پدر یا مادر بشن.

من میخوذستم همسرم نمیخواست ،چند سال طول کشید تا راضیش کنم تا بلاخره راضی شد و دخترم بدنیا اومد 

الان دخترم شده همه چیز همسرم ،همسری که از گل کمتر به من نمیگفت بخاطر دخترم چندین بار سر من به طرز فجیحی داد کشیده

همسر من و خود من هر دو نخواستیم بچه دوم داشته باشیم البته همسرم بدش هم نمیومد ولی اونطوری دوست هم ند ...

دقیقا باید شرایط رو دید.منم چون همه جوانب رو میبینم تمایل ندارم ولی متاسفانه همه اینجور نیستن.

همسرم تک فرزند دوست نداره.

من خیلی  دوست داشتم ولی همسرم زیاد راضی نبود الان که ۳سالش شده من به غلط کردن افتادم همسرم عاشق بچه دوماه برعکس شدیم

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

دقیقا باید شرایط رو دید.منم چون همه جوانب رو میبینم تمایل ندارم ولی متاسفانه همه اینجور نیستن.همسرم ...

اطرافیان ما همه تک فرزند هستند و قصد آوردن بچه دوم ندارن و پدر مادر همسرم و پدر مادر خودم هم طرفدار تک فرزندی هستند و میگن همین یدونه رو داشته باشید و همه نیازهاشو تامین کنید و فکر کنم همه اینا تاثیر داره روی ادم

منم نمیخوام ولی شوهرم میگه دخترم چناه داره تک باشه خود دخترم ناراحته همش میگه اجی میخوام هشت سالشه

از کجا معلوم آبجی بشه شاید پسر بشه.

بعد 8 سال اختلاف سنی بین بچه ها زیاده دو تا دنیای متفاوته.

البته آقایون اصلا این چیزا رو درنظر نمیگیرن.

عزیزم درست میشه به مرور نگران نباش اصلا ❤️

ممنون 

من خودمم دیگه بچه دوم نمیخوام همین خیلی اذیتم کرده تادوماه پیش حسرت میخوردم چرا یکی دارم ولی الان واقعا توان ندارم

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

بله ☺️ همسرم بخاطر دخترمون میگفت مخصوصا در آینده، منم گشتم چند مورد از آشناها که دوتا بچه ن ولی ارتب ...

آفرین😂😂😂

آخه همیشه میگن تک فرزندی خوب نیست ولی با شرایط الان و سن ازدواج که بالا رفته خیلی هم خوبه.

مشاور گفت تک فرزندی برای آینده که سن پدر و مادر میره بالا خوب نیست بچه تنها میمونه.

خب خیلیا همین الان هم با خواهر و برادرشون رابطه خوبی ندارن چه برسه زمان پیری پدر و مادر.