2777
2789
عنوان

نظر شما نسبت به بلوچها

1567 بازدید | 26 پست

تز نظر خودم بلوچها خیلی خوب و مهربونن

چون یکی دوبار باهاشون برخورد کردم خیلی خوش اخلاق و مهمون نواز بودن واقعا

میخوام نظر شمارو بدونم

همسر عموی من بلوچه.فوق العاده خونگرم و مهربون و باشعوره‌.

واقعا انسانه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوچا جنوب نيستن كه

جنوب شرقین خو خاهر یعنی جنوبن دیگ شمال ک نیسن😐😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

من پدرم اصلیتش بلوچن نمیدونم میگفت زلزله اومده یه زمان دیگ تمام اقوامش رفتن گلستان

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
میدونم کلی گفتم. مثلا شیرازیا، بندریها، بوشهریا حس خوبی دارم بهشون😊

ای ام شیرازی 🙋

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
میدونم کلی گفتم. مثلا شیرازیا، بندریها، بوشهریا حس خوبی دارم بهشون😊

چاکریم ..ما هم حس خوبی نسبت به شما داریم 😀😚

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤