2777
2789

خیاطی خیلی طول میکشه یادگیریش

خیلی هم طول می‌کشه تا مشتری بیاد سمتت

کاش میرفتم دوره ناخن

دیگه پول هم ندارم ک برم دوره ناخن 

دوره رنگ هم رفتم نموندم توش ادامه ندادم ی جلسه رفتم پول اموزشمم رفت

چقدر ندونم کارم من

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی حداقل باید 5 سال بری تا بشی خیاط

اینجا به هرکس میگی میگه نههه من خیاطم با یه دوره سه ماهه

اینا همه چرته

تو باید اینقدر دوره ببینی ک عکس دیدی مدلش بدوزی عین خودش 

وگرنه خیاط تر بزنه هیچکس نمیخواد 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خیاطی تا ادم به پول برسه خیلی طول میکشه منم مثل توام

تو هم رفتی خیاطی 

اصلا کاش همون رنگمو رو هم ادامه میدادم در کنار خیاطی

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خیاطی حداقل باید 5 سال بری تا بشی خیاطاینجا به هرکس میگی میگه نههه من خیاطم با یه دوره سه ماههاینا ه ...

آره

میگم کاش در کنارش همون رنگمو رو ادامه میدادم

ناخون چیه اصلا خوب نیست کاری رو انجام میدی که درامدش مشکل داره وقتی غسل به گردن این همه ادم بمونه شما هم دخیلی 

رنگ مو اگه وقتت آزاده که خیلی خوبه حرفه ای بشی 

شان رنگ کارو خیاط هم از جهت شغلی بالاتر از ناخن کاره

واقعا هم داره از مد میرسه...بعدم دست زیاد شده...ولی تا ابد خیاطی هنریه که از مد نمیره

کاش در کنار خیاطی رنگمو رو هم ادامه میدادم

ومنی که میکاپ رفتم یک ساله 0تومنم درامدنداشتم ارایشگاهاسابقه کارمیخان تاقبولت کنن ومشتری خومن بایدکاری شروکنم که سابقه جم شه و مشتری ای خدا مثل خرگیرکردم واقعا چفد وسیله اموزش هیچی

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
ناخون چیه اصلا خوب نیست کاری رو انجام میدی که درامدش مشکل داره وقتی غسل به گردن این همه ادم بمونه شم ...

رنگو ول کردم هرچی ب مربی پیام میدم ک میخوام باقی کلاسمو بیام جوابمو نمیده ی جلسه رفتم دیگه نرفتم پول اموزشو پس نداد