2777
2789
عنوان

مامانای که دو تا یا بیشتر بچه دارین

954 بازدید | 94 پست

احساس نمیکنین زندگی‌خیلی رو دور تند؟

اصلا فرصت میکنین لذت ببرین؟

من خودم هنوز ۲ تا دارم .یکی مدرسه ای یکی ام امسال بهمون اضافه شده و حجم کارها صد برابر شده و یه حس بدی دارم...البته که راضی ام شکر خدا

ولی میخوام بدونم دیگه تا ابد رو دور تند باید باشم تا برسونم خودمو به زندگی؟؟؟شما فرصت میکنین لذت ببرین یا همش درگیر بچه ها هستین؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه احساس ناراحتی همیشگی ام هست که برای بچه ام اولم نمیتونم وقت بذارم.

بچه،دوم هم که گاه و بی گاه گریه میکنه.همه برنامه هام بر اساس حال اونه و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مجبوری لذت ها رو شریک بشی با بچه هات 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه احساس ناراحتی همیشگی ام هست که برای بچه ام اولم نمیتونم وقت بذارم.بچه،دوم هم که گاه و بی گاه گریه ...

اوایلشه طبیعیه بعد ۳سال نرمال میشه اونا هم باهم مشغول میشن تو بیکار میشی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

تا وقتی بچه زیر یک سال هست واقعا رسیدگی به کارهایی غیر از بچه سخته

در حال حاضر بچه هام 3 و 4/5 هستن و تقریبا وقتی از من نمیگیرن اگه به کار دیگه ای در طول روز نرسم هم بخاطر کم کاری خودمه نه بچه ها

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
خیلی سخت شده بخصوص با مدرسه هیچ نمیرسم همش دوندگیییییییی

واقعا؟

من با مدرسه ای مشکلی ندارم اصلا دوست دارم

ولی این یکی همش آویزون و برنامه هامو میریزه بهم کلافه ام کرده

دیگه مجبوری لذت ها رو شریک بشی با بچه هات

خب ینی شما لذت میبری؟یا نه دیگه لذتی نذاره برات زندگی

عزیزم طبیعیه عجله نکن کوچولوت یک ساله نهایتا دو ساله که بشه زندگیتون روال میگیره

ولی نگاه کن تا باشه از این دور تندا همه سالم باشیم سلامت باشیم کو رو دور تند باشه همه چی اتفاقا وقتی رو دور تند هستیم کمتر وقت میکنیم درگیر غم ها و ناراحتی ها بشیم و توشون بمونیم

نمی‌دونم واقعا اونایی که سه چهار پنج تا بچه دارن چجوری همه کارها رو هندل میکنن به خودشون زندگی بچه م ...

واااااقعاااا سخته خیییییلی همین دو تا رم نمیشه جمع کرد

انشالله خدا بهشون توان بده

نمی‌دونم واقعا اونایی که سه چهار پنج تا بچه دارن چجوری همه کارها رو هندل میکنن به خودشون زندگی بچه م ...

بین اطرافیان خیلی دیدم تعداد بچه ها که بالاتر باشه با هم مشغول میشن و کمتر وقت مادر رو میگیرن

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
عزیزم طبیعیه عجله نکن کوچولوت یک ساله نهایتا دو ساله که بشه زندگیتون روال میگیرهولی نگاه کن تا باشه ...

بله اینم هست....میدونی یه جورایی حس هام قاطی شده هم خوشحالم هم ناراحت

همش راضی ام هم ناراضی