2777
2789
عنوان

مامانای که دو تا یا بیشتر بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 94 پست
آخه در طول روز و شب کلی شیر میخوره همش ک نمیتونم دهنشو مسواک کنم فکر کن شب ک شیر میخوره توی اوج خواب ...

با گاز استریل رو دندونشو تمیز کن ،بعد از هر وعده شیر باید دهنشون شسته شه ب منم دندون وپزشک گفت خییییلی سخته حالا فکرکن من همه ی این کارارو باید دوبار انجام بدم هربارم کلی جیغ و داد و گریه بشنوم

فقط اینو بگم اگه دیدی کوچولوت دندون خراب داره خیلی زود پیگیرشو چون ب سرعت ب دندونای دیگش میزنه پوسید ...

چقدرم ک هزینه دندون بالاست با این حقوقهای کارگری نمیشه درست کرد

الان خودم چندتا از دندونام خرابه پول نداریم درست کنم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مهربون ❤️

انشالله حاجت روا بشی

تنت سالم و لبت خندون باشه الهی

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ممنون مهربون ❤️انشالله حاجت روا بشیتنت سالم و لبت خندون باشه الهی

همچنین شما❤️

ممنون از دعای قشنگتون

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
چقدرم ک هزینه دندون بالاست با این حقوقهای کارگری نمیشه درست کردالان خودم چندتا از دندونام خرابه پول ...

اره بخدا ماام کلی تو فشاریم فقط دندونای دخترم ۳۳تومن شد؛الانم م پسرم خدا خودش کمک کنه