2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی تون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 44 پست

فوم شستشوی درمالیفت ضد آفتاب فلویید مای آبرسان درمالیفت ولی امروز لافارر سفارش دادم نمیدونم ارزششو دارا یا نه شبها هم یه شب درمیون سرم ویتامین سی وشب بعدش پماد آداپالن پوستم چربه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر هم داشته روی پوست تون،راضی هستین

من هم دارو مصرف میکنم هم روتین پوستی

تا حدی بهتر شده ولی به هزینه هایی که کردم نمی ارزید

هنوز لکام سر جاشه

فقط الان جوش نمیزنم 

درواقع اینطوریه که هم پوستم خیلی دیر جواب میده هم دکترم اونقدر خوب نبود

اگه اشتباه نکنم اسمش صابون لوکسه از همینایی که همه جا داره هر موقع حال داشته باشم میمالم کف دستم کف ...

صابون لوکس معطره ،برام حمام عالیه،ولی برای صورت همیشه خوب نیست ،چربی صورت رو میگیره پوست صورت خشک میشه ،ژل شستشو مخصوص پوست تهیه کنید

پوستم معمولیه بعد از حموم ضد آفتاب میزنم 

اگه بخوام برم مهمونی از رو همون ضدآفتاب پنکیک میزنم اگه نه خونه باشم یا جای برم مثل پارک مهدکودک همون ضد آفتاب میمونه 

واسه موهامم تو حموم شامپو ساده استفاده میکنم بعد از حموم از روی موی نم دار ماسک مو میزنم (اونقدر شامپو شپش زدم موهام خشک خشک شد وگرنه کرم مو نمیزدم جنس موهام خیلی خوب بود ) 

قبلا روغن آرگان میزدم باعث بوی خوب موهام میشد 

فوم شستشوی درمالیفت ضد آفتاب فلویید مای آبرسان درمالیفت ولی امروز لافارر سفارش دادم نمیدونم ارزششو د ...

پماد رو برای چی استفاده میکنین ،چیزایی که گفتین رو فکر نکنم تو داروخونه باشه،از جایی سفارش میدین

من نمی‌دونم از کجا سفارش بدم که معتبر باشه ،ممنپن میشم اگه جایی رو میشناسید بگین

لافارر چه قیمت بود

پماد رو برای چی استفاده میکنین ،چیزایی که گفتین رو فکر نکنم تو داروخونه باشه،از جایی سفارش میدینمن ن ...

پماد رو برای جای جوش از سایت داروخانه داره

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم من برا موهام روغن نارگیل استفاده میکنم و قرص زینک

همیشه هم می‌بافم بلنده

برا پوستم شبا با شوینده میشورم یه آبرسان ملایمم استفاده میکنم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

میسلار برای چی استفاده میشه تونر رو چه موقع می‌زنین برای چی خوبه

میسلار پاک کننده آرایشه

تونر تنظیم اسیدیته پوست

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

صابون لوکس معطره ،برام حمام عالیه،ولی برای صورت همیشه خوب نیست ،چربی صورت رو میگیره پوست صورت خشک می ...

آره منم پوستم مختلط رو به چربه و خیلی خشک میکنه 

یه کرم مرطوب کننده هم جدیدا گرفتم زیاد خوب نیست ولی خب از هیچی بهتره اونو بعدش میزنم 

این صابونم هر هفته ای یکی دو بار شاید استفاده کنم