2777
2789
عنوان

بیاین از روتین پوستی تون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اینکه تونر زدین صورت تون رو نمیشورین

نه باید بمونه و روش ابرسان میزنم

تونر یکم حالت چسپناک هم داره

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اگه اشتباه نکنم اسمش صابون لوکسه از همینایی که همه جا داره هر موقع حال داشته باشم میمالم کف دستم کف ...

صابون پوست بدن رو هم خشک میکنه پوست صورت رو داغون تر

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

آره شنیده بودم میگم چرا انقدر بد شده با اینکه کم استفاده میکنم 🤦‍♀️ولی خیلی پوستو روشن میکنه البته ...

بعدش دقت کن تیره و دهیدراته میشه

وای پیشونیم خیلی دهیدراته ست انقدری که وقتی مثلا ضد آفتاب رنگی میزنم پوسته پوسته افتضاح میشه 🤦‍♀️

زودتر چروک میشه پوستت

شما نوع پوستت چیه چه ژل یا فومی استفاده میکنی

من خشکه 

شویندم گارنیر به صورت ژل هست

ولی آبرسان دایم بزن و اینکه محصولات مخصوص پوست خشک بگیر

من خشکه شویندم گارنیر به صورت ژل هستولی آبرسان دایم بزن و اینکه محصولات مخصوص پوست خشک بگیر

خب من پوستم مختلطه رو به چربه نمیشه که برای خشک بگیرم 

پیشونیم دهیدراته خشک تره، گونه ها و لپام جوش میزنه

میخواستم پولامو جمع کنم این روتینو بگیرم :

ژل شستشو سیمپل یا نوتروژینا مدل ضد جوش زردچوبه 

تونر سیمپل یا نوتروژینا 

سرم آلفا آربوتین اوردینری برای لکای جوشام

آبرسان مرطوب کننده کوزارکس یا سیمپل مدل لایت یا نوتروژینا مدل واتر ژل آبی یا زردچوبه ش

ضد آفتاب سنتلا 

البته خیلی گرون میشه ولی دوست داشتم اینو بگیرم ☹️

جدی به خاطر اونه جوشام؟! ولی بیشتر خشک میکنه که چجوری میگی جوش میزنم پس؟ آره اتفاقا میخوام یه شوینده ...

خب همین دیگه پوستت دهیتراته میشه کم آب میشه ، بعد اون صابونی که حمام یا دسشویی هست باکتری هایی که توی دسشویی و حمام هست روش میشینه اصلا بهداشتی هم نیست بزنی به صورتت