2777
2789

من برای مادر شوهرم سوغاتی ک رفتم شهرستان پلیور بافت بردم 

بعد مامانمم گفت من از اونا میخواستم بابات برام روز زن نگرفته

بگیرم برای مامانم 

از روزی ک رفتم شهرستان نمیدونم مادرشوهرم باهام چ کارکرده ک ی چیزی میخوام ب خانوادم بخرم ته دلم میگم اگه اون بدونه ناراحت میشه 

وا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر . مادر الویته.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

جمله اخرتو نفهمیدم چرا مادرشوهرت ناراحت بشه؟ به اون چه

هرچند ب اون ربطی نداره 

ولی ته دلم میگه برای مادرم بخرم مادرشوهرم ناراحت میشه پ ی چیز ارزون بخرم برای مادرم 

اما مامانم خیلی بدردم تو بیمارستان برای زایمانم خورد 

هرچند ب اون ربطی نداره ولی ته دلم میگه برای مادرم بخرم مادرشوهرم ناراحت میشه پ ی چیز ارزون بخرم برای ...

فکرتو فقط دختر اولویتش مامانشه نه جایی بدردش خورده باشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هرچند ب اون ربطی نداره ولی ته دلم میگه برای مادرم بخرم مادرشوهرم ناراحت میشه پ ی چیز ارزون بخرم برای ...

خدا شفات بده. کی از مادرت عزیز تر؟؟ مادرشوهرت اسمش روشه مادره شوهرت. بعدا الان ملت برا مادراشون طلا میخرن تو برا یک پلیور حساب کتاب ناراحتی مادرشوهرتو میکنی؟؟

اره همون نخری بهتره

فکرتو فقط دختر اولویتش مامانشه نه جایی بدردش خورده باشه

ببین نمیدونم مادرشوهرم  دعا گرفته برام کلا ی طوری شدم از روزی ک رفتن شهرستان دنبال رضایت خانواده شوهرمم

قبلنا اصلا اینطوری نبودم

ببین نمیدونم مادرشوهرم دعا گرفته برام کلا ی طوری شدم از روزی ک رفتن شهرستان دنبال رضایت خانواده شوه ...

اینا همش حرفه چقدر دل مامانت ازت شکسته بیچاره

خدا شفات بده. کی از مادرت عزیز تر؟؟ مادرشوهرت اسمش روشه مادره شوهرت. بعدا الان ملت برا مادراشون طلا ...

عزیرم من نمیدونم چراداینطوری شدم 

کمکم کن لطفا 

ببین خیلی اهل دعا هستن 

نمیدونم برام دعا گرفتن کلا ادنبال رضایت حانواده شوهرمم جدیدا 

عزیرم من نمیدونم چراداینطوری شدم کمکم کن لطفا ببین خیلی اهل دعا هستن نمیدونم برام دعا گرفتن کلا ادنب ...

نه دعا گرفتن نه چیزی. خساست میکنی دنبال چیز ارزونی

الکی دنبال توجیحی