2821
2789
عنوان

قبولی فرهنگیان

67 بازدید | 5 پست

اینجا کسی هست فرهنگیان قبول شده باشه راهنماییم کنه ؟

من تجربیم امسال پشت کنکورم علاوه بر کنکور نهایی یازدهم و دوازدهم هم دارم

تو ۴ ماه چیکار کنم برای قبولی ؟

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟

بهداشت مدارس قبول شدم. انصراف دادم

معدلم خوب بود ؛ چندتا هم تست هوش زدم و تمام

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بهداشت مدارس قبول شدم. انصراف دادممعدلم خوب بود ؛ چندتا هم تست هوش زدم و تمام

میتونم بپرسم چه سالی و درصد هات چجوری بود ؟

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونم بپرسم چه سالی و درصد هات چجوری بود ؟

امسال

درصدام حدود ۵۰

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

من انسانی بودم الان چه کمکی میتونم بکنم😁

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

من انسانی بودم الان چه کمکی میتونم بکنم😁

خوش اومدی😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز