2777
2789

من تو ام یا تو منی

دلم میخواد احمق باشم نبینم و نفهمم  وقتی طرف رو میبینم حتی حرفم نزنه میتونم حس کنم 

چه احساسی داره تنفر، حسادت؟ خنثی، مهربونی

آدم شناس خیلی خوبی شدم راحت میفهمم کی خورده شیشه داره

حتی یبار خواهرم از دو تا همکلاسیش میگفت من ندیده گفتم اینا اینجورین 

حالت خواهرم بعد دوسال میگه تو گفتی من گوش نکردم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععع نمیدونستم کسایی که مغز سودایی دهرن اینجورین.همسره منم خسلی دقیق وریز بین هستش والبته زود هم عصبی ...

ولی من اصلاا عصبی نمیشم

خیلی آروم و صبورم

عصبی بشم بد میشم ولی 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من تو ام یا تو منیدلم میخواد احمق باشم نبینم و نفهمم وقتی طرف رو میبینم حتی حرفم نزنه میتونم حس کنم ...

خیلی بده

تو ارتباطاتم به شدت تاثیر گذاشته

با مشاور هم درمیون گذاشتم تاثیر نداشت چون تو نمیتونی واقعیت زندگی و تغییر بدی اخه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

برا سردی بدن گوارش چی پیشنهاده میدین؟عفونت زنانه چی، پیشنهاد میدین

سردی گوارش دمنوش اویشن با پونه ... اگر عفونت سرد باشه ترشح سفید و پنیریه که همین گرمی خوردن و این دمنوش خوبه .... اگر عفونت گرم باشه خارش سوزش و زرد رنگه و نشون میده در خوردن گرمی مثه فلفل زعفرون ارده گردو روغنی فست فود و ... افراط کردی و باید زیاد اب با ابلیموی تازه بخوری و تو تشت سرکه انگور طبیعی با اب بشینی

منم آدمارو خیلی زود میشناسم البته باید یکم باهاشون تعامل کنم

نه من در نگاه اول میفهمم البته جلوتر بره خب قطعا شناخت بیشتر میشه که این معموله

سردی گوارش دمنوش اویشن با پونه ... اگر عفونت سرد باشه ترشح سفید و پنیریه که همین گرمی خوردن و این دم ...

دچار سردی رحم  شرم

شیرده هم هستم 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

خیلی بدهتو ارتباطاتم به شدت تاثیر گذاشتهبا مشاور هم درمیون گذاشتم تاثیر نداشت چون تو نمیتونی واقعیت ...

دقیفا من از همکلاسیم فاصله میگیرم خودشم متوجه شده  چون میدونم چه افعی قابلی هست  

همه میگن شاید  حساس شدی ولی من میدونم که واقعاااااا بدذاته

و چون واقعیت رو حس میکنم نمیتونم راحت باشم یا حتی خودمو به نفهمی بزنم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
دقیفا من از همکلاسیم فاصله میگیرم خودشم متوجه شده چون میدونم چه افعی قابلی هست همه میگن شاید حساس ...

وای بد دیدی همه بهت میگن شاید حساس شدی بابا

بعد که یه مدت بگذره خودشون میفهمن چقدر حق داشتیم

چقدری باید خورد؟

برای سردی معده عرق نعنا و گلاب و بارهنگ بجوشون ناشتا و قبل خواب بخور

فوق العادس

وای بد دیدی همه بهت میگن شاید حساس شدی بابابعد که یه مدت بگذره خودشون میفهمن چقدر حق داشتیم

دقیقاا بعدش همه میگن تو چطوری فهمیدی دوماهه  که دوباره دانشگاه دارم میرنم بیشتر دارم اذیت میشم از این حس 

البته خیلی کمکم میکنه از کسی ضربه نخورم چون سریع میشناسمش 

ولی از اون طرف نمیتونم راحت دوست بشم و برم و بیام 

دچار سردی رحم شرمشیرده هم هستم

سردی رحم‌اگر داری مرغ و تخم مرغ و لبنیات ماشینی نخور بشدت سردن و هورمونی .  ابگوشت و سوپ گوسفندی با روغن زرد و دنبه و سبزیجات گرم محلی و شلغم بخور . پنیر محلی با گردوی ایرانی . برنج سبوس دار و نان سبوس دار سالم . کاچی . حلوا زعفرونی . شیرهای خرما توت انجیر انگور . غذاهای مقوی با طبع گرم . دمنوش بابونه . دمنوش زعفران . دمنوش هل .