2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم بیشتر از خصوصیاتت میگی

ببین مثلا یه موقعیت و برات تعریف میکنم

ما یه آشنایی داریم یه شیرینی از شهرش آورده بود مامانم خیلی خوشش اومد گفت رفتم شهرمون براتون میارم

خیلی خانم خوب و محترمی بودا

خلاصه آورد به مامانم گفت میشه 200

من قشنگ قیافشو دیدم فهمیدم دروغ میگه هیچی نگفتم که تهمت نشه

گذشت گذشت شد 1 ماه بعدش خواهرش و اتفاقی دیدم فهمیدم شیرینی 130 تومن بوده:)

من نمیدونستم قیمت واقعیش چنده چون علم غیب ک ندارم ولی مطمعننن بودم دروغ میگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

باور کن من دیگران که هیچ... هنوز تو شناخت خودمم موندم که آدم خوبی ام یا بدم...

بحث خوبی و بدی نیست

منم خودشناسیم خیلی ضعیفه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پرجنبو جوش و لاغری ؟ یا تپل و خوابالو

پرجنب و جوشم انرژیم خیلی بالاعهه

از اون طرف عاشق خواب هم هستم اخه  میانه رو به لاغرم

پرجنب و جوشم انرژیم خیلی بالاعههاز اون طرف عاشق خواب هم هستم اخه میانه رو به لاغرم

از شدت خشکی مغز بسیار تیزبین دقیق و جزیی نگری و چون بدقت به ادما نگاه میکنی دقیقا متوجه حالاتشون میشی . اگه اذیت میشی ازین خصوصیتت کاهو گلایی به کدو و غذاهای رطوبت زا بخور و ادویه فلفل گرمیجات سیر ارده زیاد نخور

از شدت خشکی مغز بسیار تیزبین دقیق و جزیی نگری و چون بدقت به ادما نگاه میکنی دقیقا متوجه حالاتشون میش ...

چی بگم

ممنونم

تپلو شدم تازه یخورده ،خوابالو هستم

شما رطوبت مغز و بدنت نیازه طبعت بلغمی ینی سرد و تر شده بیخیال کم حافظه ساده و فراری از جر و بحث و حاشیه و مطیع هستی ؟ باید برعکس این خانم غذاهای گرمتر بخوری مغزت کمی گرم بشه تا تیز بین و دقیق و باهوش بشی . زعفران هل دارچین مویز گوشت کبابی گوسفند گردو با پنیر محلی و سیاهدانه بخور . زیاد سردی مثه ماست و دوغ و چای و سیب زمینی نخور

دقیقا اینده نگری از خصوصیات مغز با طبع سرد و خشکه ... وضو زیاد بگیر . به ملاج روغن بنفشه پایه زیتون ...

برا سردی بدن گوارش چی پیشنهاده میدین؟

عفونت زنانه چی، پیشنهاد میدین

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!