2777
2789
عنوان

اینم ی نقاشی یهویی 😂😂❤️

371 بازدید | 20 پست

داشتم حساب کتاب میکردم ببینم دخل و خرجمون چقدره 

آهنگم گوش میدادم 

اینو نقاشیشو قبلا دیده بودم 

هرچند کلییی ایراد داره و اصلا حرفه ایی نشد ولی خب خیلیی یهویی تصمیم گرفتم و کشیدمش اما چشماش یکم ترسناک شد 😂😂😂😂😂😂❤️

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین طراحی چهرم بودم😄البته بدون کلاس رفتن

خیلییی قشنگ بود عزیزم حتی بیشتر از قشنگ ،بهتره بگم محشر بود و شما ی هنرمندی 😍❤️منکه کاملا دلی یچیزایی میکشم ولی شما حتما ادامه بده 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یادش بخیر یه زمانی به خاطر اینکه معلم کلاس نهمم نقاشی بهم 19 داده بود بعد اون همه زحمتی که کشیده بودم مینشستم زار زار گریه میکردم 

خدا رو شکر خدا طوری شفام داد که بعدش با نمره 7و8 خدامو شکر میکردم که نهایی پاس شدم😂🗿✨ 

نقاشی دوست داری؟؟

بله نقاشی و دوست دارم 

گاهی برای بچهای خانواده نقاشی میکشم یا دلی یچیزایی میکشم

یادش بخیر یه زمانی به خاطر اینکه معلم کلاس نهمم نقاشی بهم 19 داده بود بعد اون همه زحمتی که کشیده بود ...

😂😂😂😂😂😂عزیزدلممم