2777
2789
عنوان

زمان مادربرزگا مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 93 پست
عزیزم یک بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک ....دلیل نمیشه دیگه مشکلات زنانه دچار نشی

دیگه تا ۳۸ سالشو جستم بقیشم میجهم عزیزم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین سه مورد خونساز نیستن ،جگر و پسته باعث بالارفتن صفرا و خونسوزی در بدن میشه و همچنین اسفناج ...

😕😕😕این همه دکتر ومتخصص در سراسر دنیا اشتباه میگن ینی

صحیح

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

علم درست هست نمیذارند علم به مردم برسه

کاملا موافقم این طب سنتیا نمیخوان بزارن علم درست به مردم برسه با این خرافاتشون 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اتوجه به اینکه د ایام قاعدگی،به دلیل تخلیه ،جذب بدن بسیار بالات و خود شستشو با آب ، باعث تغییر مزاج ...

نه نه نه نشد

شما گفتی تنبلی تخمدان من با مزاج اینچیزا کاری ندارم(بماند که دهانه رحم عفونت در واژن رخ میده در سطوح بالا و حاد ب تخمدان میرسه ک بازهم ربطی ب تنبلی تخمدان نداره)

چرا شستشوی بدن باعث تنبلی تخمدان میشه؟ تنبلی تخمدان چیه؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

کاملا موافقم این طب سنتیا نمیخوان بزارن علم درست به مردم برسه با این خرافاتشون

سخت در اشتباهی خداروشکر مردم روز به روز آگاه تر میشن وقتی توی طب جدید درمانی پیدا نمیکنن میفهمم باید برگردم به گذشتگانشون 

نه نه نه نشدشما گفتی تنبلی تخمدان من با مزاج اینچیزا کاری ندارم(بماند که دهانه رحم عفونت در واژن رخ ...

یه درصد فکر کن جوابشو بدونه 

اینا همه هدفمنده برای بیمارافزایی مردم ، ....

تئوری توطئه 🤦🏻‍♀️

ب

دقیقامن یه مدت که نوشابه میخورم سریع سوزش وانواع عفونت میگیرم واینکه قدیم حموم نبودکه توهرموقعیتی به ...

آفرین تغذیه نامناسب و مواد غذایی غیر استاندارد که همشون قاطی دارند مردم را نابود کرده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خوب یکی از دلایل تنبلی تخمدان تغییر مزاجشه

دلایل تنبلی تخمدان یا عملکرد ناصحیح هیپوفیزه. بحثش گستردس که چطور مغز باعث اختلال تو تخمدان من میشه. که ریشه وراثتی داره. ینی ژنتیکه تو دی ان ای من کد گذاری شده این بیماری و بخوام نخوام مبتلا میشم

دلیل دومش انسولین بالاس ک باعث ساخت آندوژن میشه

عزیزم بالارفتن هورمون های مردانه اثر این آندوژنه 

همه اینا رو متخصصین خارجی هم رد کردن . مخصوصا حمام رفتن هیچ مشکلی نداره فقط نباید توی اب بشینیم چون باعث ورود اب به رحم میشه و خونریزی قطع میشه 

لبنیات هیچ مشکلی نداره . فقط بهتره از دمنوش های مفید استفاده کنیم . و خوردن اب هم شدیدا توصیه میشه چون در دوران پریودی بدنمون کم اب میشه

اطلاعات غلط به مردم ندین ❌

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊