2777
2789
عنوان

لاغری تا عید💪 ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 121264 بازدید | 7401 پست
منم هستم کاش منم بتونم تا عید ۱۵کیلو کم کنم،انشالله میتونم💪💪💪

حتما میتونی من یه بار چند سال پیش رژیم گرفتم بیست کیلو کم شدم  الانم با رژیمم ماهی چهار کیلو راحت کم می کنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کردن وزن یه قسمتی از کاره.مهم اینه که دیگه برنگرده و این رژیم هم اصولی باشه و همراه با ورزش.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
استارتر میشه بگی چیکار میکنی از صبح که ازخواب بیدار میشی چه ورزشی وکی اتجام میدی چه رژیمی می گیری؟

عزیزم من برنامه کرفس رو نصب کردم و باهاش کالری های غذام رو اندازه میگیرم مثلا صبحانه یک کف دست نان سنگک و یه قوطی کبریت پنیر میخورم  الان رژیم کاملم رو برات میزارم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من با برنامه کرفس کالری شماری می کنم،روزی ده دقیقه حلقه میزنم و نیمساعت هم حرکات کششی شکم و پهلو کار می کنم.ورزش cx چیه؟😋

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
خانوما من الان لاغرمحسوب میشم یا چاق؟

قدو وزنت رو بگو 

بچه ها من الان ٤كيلو كم كردم ولي سايزم تغيير نكرده..شما سايز كم ميكنين؟

ورزش کنی سایزت کم میشه 

استارتر جواب پستم رو بده لطفا

خوشگلم بیا باهم کم کنیم ما میتوووونیم