2777
2789

با لحن عصبی و خشن گفت: چه غلطی تا الان میکردی؟

دستام میلرزید، چشام پر از اشک شده بود با صدایی لرزون گفتم: امروز تولدت بود، برات کادو خریدم، نگاه کن ببین!

نذاشت حرفمو کامل بزنم نیشخندی زد و ادامه داد: برا اهمیتی نداره، نیازی به مهربونیت ندارم! فهمیدیی؟ یا بفهمونمت؟!

- آبتین من...چیکارت کردم مگه؟

صداشو بالا برد و فریاد کشید: هه چیکار نکردی تو؟ با خودت چی فکر کردی؟ من بچم؟ تا کی میخوای هر***زه بمونی؟

اشکام همیمجوری سرازیر شده بود پهنای صورتم خیس خیس بود و میلرزیدم از ترس!

گفتم: من زنتم آبتین چی میگی؟ من نارام! میفهمی منو اینحوری شناختی چطوری میتونی؟

نزدیکم شد عصبی نفس کشید و با نیشخند گفت: تو؟ تو هر***زه ای بیش نیستی!

عقب تر رفتم تا جایی روی مبل پهن شدم

جلوم وایساد و نالید: من خیلی بی غیرتم 

میخواستم با دستام خودمو بلند کنم که یهو زیر دستم خالی شد و افتادم زمین، دستمو از مچ گرف و هر ثانیه بیشر فشار میداد، تا حدی ک فکر میکردم الان دستم قطع میشه!

اه...یی بلند سر دادم ک ه حاصل درد بی اندازه ای بود ک به دستم فشار می‌اومد.

اونیکی دستشو روی دهنم گذاشت و گفت: صدات خیلی قشنگه؟ حالیته؟ نمیخوام بشنومت؟ ازت متنفرم؟

از درد داشتم میمردم اروم زیر لب گفتم: آبتین دستمو داری میشکنی!

دستمو محکم تر فشار داد و به زمین کوبید که جیغ دردناکی کشیدمو...

#نظر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش چیه 

از طرز نوشتنش خندم گرفت😂

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

خودت نوشتی؟

خوبه ولی خیلی نوشتنت کلیشه ایه 

البته هنوزم طرفدارای خودشو داره

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

اره خودم نوشتم یکم مشکلات داره قلم اولمه

آره عالیه با کتاب خوندن خیلی میتونی بهترش کنی 

فقط همین که بخونی و مدام بنویسی