2777
2789
عنوان

خانمای باردار چند ماه بعد اقدام باردار شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 79 پست
من همون تخمک گذاری که حدودا یک هفته میشه

من کل سیکلم دوروزدرمیون تازه 32روزه هستم خبلی سخته 

اینماه میخوام کمترانجام بدم 

ولی باخودم میگم نکنه تخمک گزاریم زودتره یادیدتره

وخدایی که بشدت کافیست
بچه ها من تنبلی دارم و پلی کیستیک هستم شماها چطور؟ کسی اینطوری بوده که با چند ماه اقدام باردار بشه ...

خانمی رفتین سونوگرافی گفته که کیست و تنبلی دارین؟ 

البته ان شاءالله زودتر خوب بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از فردای تموم شدن پریودم تا دو روز مونده به پربود بعدیم ولی این ماه روز تخمک گذاریم افتاده قمر د ...

اهامقل منی شماهم منتهامن دوروزدرمیون اقدام کردم یشب درمیون خیلی زیاده 

وخدایی که بشدت کافیست

من ۴ماه اقدام کردم الان نینی باردارم😍😍😍😍نگران نباش منم نگرانیای تورو داشتم ولی باردار شدم استرس خیلی بده واسه لقاح

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
من کل سیکلم دوروزدرمیون تازه 32روزه هستم خبلی سخته  اینماه میخوام کمترانجام بدم  ولی باخ ...

اره دکتر من گفت یک روز در میان نزدیکی رو انجام بدین

گفت چون روز تخمک گذاری رو نمیشه دقیق فهمید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
خانمی رفتین سونوگرافی گفته که کیست و تنبلی دارین؟  البته ان شاءالله زودتر خوب بشی

اره عزیزم یکسال هست که فهمیدم

پریودامم داغونه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

من سه چهار ماه اما فکر میکردم تخمک گذاری ندارم که نمیشه با اصرار خودم دکتر سونو تشخیص تخمک گذاری نوشت بعد دیدم روز ۱۷ و ۱۸ تخمک گذاری دارم همون روز اقدام کردم خداروشکر شد وگرنه عمرا فکر نمیکردم اونموقع تخمک گذاری باشه معلوم نبود چندسال باید صبر میکردم آخه آدم چمیدونه تخمک گذاری کی هست مخصوصا برای من که پلی کیستیک بودم

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  
اهامقل منی شماهم منتهامن دوروزدرمیون اقدام کردم یشب درمیون خیلی زیاده 

اخه من فاصله های پریودم 20 روزه, مجبورم حداقل 8-7 بار انجام بدم. 😠😠

من سه چهار ماه اما فکر میکردم تخمک گذاری ندارم که نمیشه با اصرار خودم دکتر سونو تشخیص تخمک گذاری نوش ...

ولی من متوجه میشم تخمک گڋاریم رو با اینکه پریودام مرتب نیس و پلی کیستیک هستم

از کیت تخمکگذاری استفاده نمیکنید؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
من ۴ماه اقدام کردم الان نینی باردارم😍😍😍😍نگران نباش منم نگرانیای تورو داشتم ولی باردار شدم استرس ...

خداروشکرررررر 

خیلی خوشحال شدم, اخه نمیشه که استرس نداشت و فکر نکرد بهش. 😔

اره عزیزم یکسال هست که فهمیدم پریودامم داغونه

الهی عزیزم ان شاءالله خوب بشی

دارو مصرف میکنی؟ 

خداروشکرررررر  خیلی خوشحال شدم, اخه نمیشه که استرس نداشت و فکر نکرد بهش. 😔

درسته نمیشه منم هردفعه پری  میشدم داغون میشدم ولی ماه اخر با استرس کمتر اقدام کردم یه روز درمیون و با استفاده از کیت تخمک گذاری  باردار شدم خیلی ناامید بودم ولی یهویی سوپرایز شدم .ایشالا ک توهم سوپرایز بشی عزیزم ولی حتما سونو هم برو ک خیالت راحت بشه

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
ولی من متوجه میشم تخمک گڋاریم رو با اینکه پریودام مرتب نیس و پلی کیستیک هستم از کیت تخمکگذاری استفا ...

چجوری متوجه میشید؟