2777
2789
عنوان

خانمای باردار چند ماه بعد اقدام باردار شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 79 پست
ولی من متوجه میشم تخمک گڋاریم رو با اینکه پریودام مرتب نیس و پلی کیستیک هستم از کیت تخمکگذاری استفا ...

منم یه سری علامت داشتم مثلا زیر دلم خفیف درد میگرفت و ترشحات....

اما چند روز بعدش تخمک گذاری بود

علامت ها دقیق نیست خیلی

من از کیت استفاده نکردم اما شما استفاده کنید انشاالله به زودی صاحب فرزند سالم و صالحی بشید.

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  
درسته نمیشه منم هردفعه پری  میشدم داغون میشدم ولی ماه اخر با استرس کمتر اقدام کردم یه روز درمیو ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم سعی میکنم استرس نداشته باشم, چجوری از کیت استفاده کنم؟  هروز بذارم؟ 

اره منتظرم روز 14 پریودیم برم سونو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم ان شاءالله خوب بشی دارو مصرف میکنی؟ 

اره عزیزم دکتر بهم مدورکسی پروژسترون داده برای مرتب شدن پری

یه دوره هم متفورمین خوردم

بازم باید شروع کنم بخورم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
باشه عزیزم خیلی ممنونم سعی میکنم استرس نداشته باشم, چجوری از کیت استفاده کنم؟  هروز بذارم؟  ...

بستگی داره سیکلت چندروزه باشه من ۳۰روزه بود از روز ۱۵گذاشتم تا۱۷ مثبت بود

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
منم یه سری علامت داشتم مثلا زیر دلم خفیف درد میگرفت و ترشحات.... اما چند روز بعدش تخمک گذاری بود ع ...

ممنون عزیزم

ان شالله شما هم به زودی زود صاحب یه نی نی خوشگل بشید

اره عزیزم دکتر بهم مدورکسی پروژسترون داده برای مرتب شدن پری یه دوره هم متفورمین خوردم بازم باید شر ...

اها, علایمی هم داشتین واسه کیست و تنبلی؟ 

من موقع پریودم و وسطاش شکمم درد میکنه باید برم سونو ببینم منم مشکلی دارم یا نه 

ان شاءالله که نداشته باشم. 🙁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
بستگی داره سیکلت چندروزه باشه من ۳۰روزه بود از روز ۱۵گذاشتم تا۱۷ مثبت بود

اها مرسییی 

حتما میخرم این ماه 

منم پلی کیستیک بودم دکتر معادل خارجی متفورمین که گلوکوفاژ هست رو داد گفت برای اثر گذاری باید روزی ۴ تا بخوری حالا شما ۳ تا بخور منم بی اهمیتی کردم ۲ تا خوردم اما ماه آخر که باردار شدم همون ۴ تا رو سر ساعت خورده بودم

البته همش خواست خداست.

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  
اها, علایمی هم داشتین واسه کیست و تنبلی؟  من موقع پریودم و وسطاش شکمم درد میکنه باید برم سونو ...

من یهو پریودام بهم ریخت و خوتریزی های طولانی داشتم

رفتم سونو گفت کیست های ریز داری اگر پریودات مرتبه برای بارداری مشکلی نداری ولی اگه نامرتبه ب مشکل میخوری

ک دقیقا بعدش پریودام بهم ریخت

چه دارویی مصرف میکنی عزیزم؟

دوماه ویتامینe//دوماه سلنیوم//یماه شربت زبنک پلاس //ویتامین دی//فولیک اسید

البته همشون تموم شدن یکماه پیش الان فقط ویتامین دی وفولیک اسید

هفته بعدمیزم بازسونوببینم درچه حاله اگربازکم بودفولیکولااحتمالامتفورمین بخورم 

من روزی یساعت ورزش میکنم خیلی امیدواربودم ولی اینماه باردارنشدم 

وخدایی که بشدت کافیست
من سه چهار ماه اما فکر میکردم تخمک گذاری ندارم که نمیشه با اصرار خودم دکتر سونو تشخیص تخمک گذاری نوش ...

كيت تخمك گذاري خيلي خوبه

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!