7571راضیه مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 عنوان خانمای باردار چند ماه بعد اقدام باردار شدید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3940 بازدید | 79 پست بیاین بگین یکم روحیه بگیرممن سه ماهه اقدام کردم, میدونم زیاد نیست ولی نمیدونم چرا انقد نگرانم,همش میگم شاید بچه دار نشم خدایی نکرده. 😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 1396/09/19 | 15:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرماشانگم عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 901 من این ماه اقدام کردم مطمئن بودم که باردار میشم ولی دیشب پریود شدم😭 خدایاشکرت......منم مامان شدم
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 چجوری متوجه میشید؟ از علایممترشحات درد زیر شکمبالا رفتن دمای بدنبعدش هم کیت میذارم عزیزم معمولا ۱۳ کیتم پر رنگ میشه آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
خانوم_بنفش عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 418 یک سال و نیمهر دومون مشکلاتی داشتیم که حدود یک ماه بعد از درمان آخرین مشکلمون، به نتیجه رسیدیم خدارو شکر... این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28669 من یهو پریودام بهم ریخت و خوتریزی های طولانی داشتم رفتم سونو گفت کیست های ریز داری اگر پریودات مرتب ... خوب منم پزیودام مرتبه ولی تشخیص تنیلی داددکترسونوگراف دکتدخودمم همین حرف شماروزدگفت چون خودپریودمیشی نظمی نمیشه گفت تنبلیت اذیتت کنندس ولی خوب من خیالم راحت نیس وخدایی که بشدت کافیست
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 دوماه ویتامینe//دوماه سلنیوم//یماه شربت زبنک پلاس //ویتامین دی//فولیک اسید البته همشون تموم شدن یکم ... ان شالله میشی گلم اصلا ناامید نباشحتما بخواست خدا زمان مشخصی برای مامان شدنت هستاقدام دست ماست نتیجه دست خداست😅 آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 خوب منم پزیودام مرتبه ولی تشخیص تنیلی داددکترسونوگراف دکتدخودمم همین حرف شماروزدگفت چون خودپر ... من واقعا به این رسیدم ک استرس مهم ترین دلیل عدم باروریه استرس بذار کنار و بهش فک نکن اصلامییینی بعد چند وقت نی نی داری آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28669 من واقعا به این رسیدم ک استرس مهم ترین دلیل عدم باروریه استرس بذار کنار و بهش فک نکن اصلا می ... البته عزیزم من یه پسردارماخخخ اینهمه نگرانی واس بچه دومه تازهازوقنی فهمیرم شایدنشه انگیزم ببشترشده درصورتیکه تاچندماه پیش اصلابچه نمیخواستم دیگه وخدایی که بشدت کافیست
sefidbarfii عضویت: 1395/11/26 تعداد پست: 12387 بعداز 16ماه تنبلی تخمدان داشتم سه ماه اخروورزش کردم سفت وسخترژیم گرفتم باردار شدم
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 یک سال و نیم هر دومون مشکلاتی داشتیم که حدود یک ماه بعد از درمان آخرین مشکلمون، به نتیجه رسیدیم خدا ... خدارووووشکر اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28669 من واقعا به این رسیدم ک استرس مهم ترین دلیل عدم باروریه استرس بذار کنار و بهش فک نکن اصلا می ... شمامتفورمین میخوری؟؟من ازمایش قندانسولبن اینام خوب بودیدکترگفن وفتی ایناخوبه خیلی اهمیت نداره خوردن متفورمین واست ولی دکتردیگه گفت بهتره بخوریمنم چون فشارم دوسالیه از12رسیده به 10راستش مینرسم یباربیحالترنشم باخوردم متفورمین وخدایی که بشدت کافیست
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 من این ماه اقدام کردم مطمئن بودم که باردار میشم ولی دیشب پریود شدم 😭 اخیبییی منم فکر میکردم این ماه باردارم چون ده روز عقب انداخته بودم, ولی... 😔امیدم به خداست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
Dream عضویت: 1395/10/18 تعداد پست: 4734 من از فردای تموم شدن پریودم تا دو روز مونده به پربود بعدیم ولی این ماه روز تخمک گذاریم افتاده قمر د ... اگر میبینی خیلی ضروریه عزیزم میتونی صدقه بدی و اقدام کنیولی اگرـصبر کنید که دیگه خیلی بهتره آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 اگر میبینی خیلی ضروریه عزیزم میتونی صدقه بدی و اقدام کنی ولی اگرـصبر کنید که دیگه خیلی بهتره نمیدونم چیکار کنمحالا پریودام نامنظمه این ماه باید حتما کیت بخرم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
کرماشانگم عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 901 اخیبییی منم فکر میکردم این ماه باردارم چون ده روز عقب انداخته بودم, ولی... 😔 امیدم به خداست من دقیقا روز موعدم پری شدم خدایاشکرت......منم مامان شدم