2777
2789
عنوان

Bayanam بیا تاپیکت خصوصیه

51 بازدید | 4 پست

من میشناسم بیاااا

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

اولا اینکه اگه میخوای اونجا زایمان کنی باید حتما از زود زود بری پرونده تشکیل بدی...

از دکتراییه که سزارین میکنن دکتر توسلی ودکتر نیک منش عاللیییییی هستن بخصووووص دکتر توسلی

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما که اطلاعات دارید تو بیمارستان امیرالمومنین اتاق خصوصی هم هست؟ یا میشه پمپ درد گرفت؟

توی بیمارستان دولتی بعید میدونم اتاق خصوصی باشه ..

پمپ درد رو هم نمیدونم باید سوال کنم 

همین جاخبرتون میکنم

راستی چرا قبل از زایمان نمیرید بخش زنان بیمارستان روببینید؟

توی بیمارستان دولتی بعید میدونم اتاق خصوصی باشه .. پمپ درد رو هم نمیدونم باید سوال کنم  همین ...

متشکرم.هر اطلاعاتی دارید اینجا بگید.

من برای خودم نمیپرسم.یکی از دوستانم که دسترسی به نت نداره میخواد بره اونجا.