2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کمک لطفا

100 بازدید | 8 پست

سلام خانوما اگر کسی میتونه کمکم کنه من دیشب خوابی دیدم که خیلی فکرمودرگیرکرده خواب دیدم دارم ازیه جایی باچندتا ازدوستام میرم جای دیگه ولی مقصد ومبدا رویادم نیست فقط میدونم جایی که میرفتم خانوادم منتظرم بودم توی راه خیلی اذیت شدیم موانع زیادی بود تا به مقصدنرسیم ولی موفق شدیم ورسیدیم ورسیدنمون هم باعث خوشحالی همه شد موقع خوش وبش شوهرم بغلم کرد وباحسرت ودلتنگی منوبوسید خیلی احساساتش عمیق بود ومن توی خواب قشنگ حس کردم که به شدت دلش برام تنگ شده ولی در واقعیت منو همسرم باهم اختلاف داریم وظاهرا هم ایشون ازمن متنفره وبه نوعی طلاق عاطفی هستیم وفقط زیر یه سقفیم......

سلام 

من از مدت ها پیش داستان زندگی شما رو دنبال کردم. 

میتونم بپرسم رابطتون با همسرتون به کجا رسید؟ و دخترخاله چیکار میکنه؟

°•من آریو برزن؛                                                                      فرزند ایرانم...                                                                       در آخرین سنگر...                                                                    اینک تنم جانم!♡•°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من از مدت ها پیش داستان زندگی شما رو دنبال کردم. میتونم بپرسم رابطتون با همسرتون به کجا رسید؟ و ...

سلام اتفاق خاصی نیفتاده دارن خوش وخرم زندگی میکنن بایه بچه منم درگیربچه هامم دیگه فقط همون نیاز مالی بچه هاو خونه روتامین میکنه....کلاازجهات دیگه مارورهاکرده....

با اون دلتنگی و ... که از شوهرت گفتی به نظر میاد باطناً تو رو دوست داره ؛ ولی هم گردنگیر شده هم نمیخواد بپذیره اشتباه کرده و به اصطلاح غرورش اجازه نمیده

بوسه تعبیرش جدایی هست 

منم تجربه کردم از سالها پیش ، وقتی در خواب کسی منو بوسیده یا من بوسیدم جدا شدیم و ۹۰ درصدشون رو دیگه ندیدم 

با اون دلتنگی و ... که از شوهرت گفتی به نظر میاد باطناً تو رو دوست داره ؛ ولی هم گردنگیر شده هم نمیخ ...

نمیدونم همیشه شنیدم بوسه تعبیرش حسرته....

ولی حسی که من ازاون خواب دریافت کردم خیلی عجیب غریب وواقعی بود....

نمیدونم همیشه شنیدم بوسه تعبیرش حسرته....ولی حسی که من ازاون خواب دریافت کردم خیلی عجیب غریب وواقعی ...

ان شا الله که خیر و صلاح باشه هر تعبیری که داره 

ولی احتمال ۹۰ درصد جدایی قطعی و بدون بازگشت هست ( بغل نه ها همبنکه به بوسه رسید میشه جدایی )