2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفته از موعدم گذشته بود تهوع گرفتمروز موعدم حالم خیلی بد بود اروم قرار نداشتم حس خفگی حس اینک ...

من ۲۳ سیکلم الان واقعا بعضی وقتا حس میکنم نفسم بالا نمیاد دیشب داشت خوابم میگرف حس کردم نفسم درنیومد پریدم از دیروزه هرچی میخورم سیر نمیشم😐از شاعت یک دوبار غذا خوردم بازم از ضعف دارم میمیرم شما قبل موعودت اصلا علائم نداشتی بنظرت الانم میشه فهمید یا من توهم زدم؟

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

من ۲۳ سیکلم الان واقعا بعضی وقتا حس میکنم نفسم بالا نمیاد دیشب داشت خوابم میگرف حس کردم نفسم درنیومد ...

عزیزم من حدودپنج ماه اقدام بود انووووواع علایم بعد تخمک گذاریم تا روز پریودم داشتم  ولی واقعا بدن داره امادگی بارداری پیدا میکنه. علایم اصلی بعد از موعد میاد سراغت

انشالله که باردار باشی

چشم میخونم الانشما قبل موعود علائم داشتی یا ممکن نیست کلا من توهم زدم😶

من تیرکشیدن تخمدان چپم و ترشحات غلیظ شیری رنگم ۳ روز بعد اقدام شروع شد

۵ روز ب موعدم بی بی چکم مثبت شد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عزیزم من حدودپنج ماه اقدام بود انووووواع علایم بعد تخمک گذاریم تا روز پریودم داشتم ولی واقعا بدن دا ...

ممنون از راهنمایی مفیدت مرسی🥺❤️

من تیرکشیدن تخمدان چپم و ترشحات غلیظ شیری رنگم ۳ روز بعد اقدام شروع شد۵ روز ب موعدم بی بی چکم مثبت ش ...

منم اون ترشح هارو دارم واقعا یعد اقدام ترشحام زیااااد شده ترسیدم عقونت باشه ببخشید تو حین رابطه ترشح سفید شیری رنگ میاد بیرون عفونته بنظرتون چون تو تایپیک هاتون دیدم اطلاعاتتون بالاست پرسیدم

منم اون ترشح هارو دارم واقعا یعد اقدام ترشحام زیااااد شده ترسیدم عقونت باشه ببخشید تو حین رابطه ترشح ...

اگه پنیری نیست و خارش نداری عفونت نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست