2777
2789

یه پیج هست مرده میاد خراب می‌کنه گالری والا رو و میگه محصولاتش فیکه و فلان والا من سفارش دادم اصل اصل بود تازه به خدا نیاسینامید اوردینری سفارش دادم روی پوستم کار کرد و همه جوش هامو برد تازه عکس قبل و بعد هم میتونم بفرستم که معجزه کرد روی پوستم و منافذم بست چرا دارن خرابش میکنن ؟ میگه اونا فیکخ از من خرید کنید اصله 🙄

🌿❤️🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد خوب خریدییی اوردینری تکیش چند؟بعد حضوری داره آدرس؟

نمی‌دونم به خدا تکش چند تخفیف خورده بود به مناسبت یه روزی یادم نیست منم خریدم الان یک ماهی میشه نمی‌دونم حضوری فکر نکنم آدرس داشته باشه تازه الان عکس پوست قبل و بعدم میزارم ببین 

🌿❤️🌷

نمی‌دونم به خدا تکش چند تخفیف خورده بود به مناسبت یه روزی یادم نیست منم خریدم الان یک ماهی میشه نمی‌ ...

من پوستم منافذ داره 

خیلیی خوبه شنیدم 

ولی من جاهای دیگه قیمت دیدم یک و خورده ای

اینکه میگی دو پک و گرفتی این قیمت و نتیجه خوردی خیلی عالیه

اصل بود آخه

گالری والا ی دروغگو و کلاهب.ردار هست خدا ازشون نگذره من شوینده و تونر سراوی خریدم کردم اول اینکه بعد دوماه اومد اونم تونر فرستاد و شوینده نفرستاد و بعد تونرش های کپی از چین بود ن بارکدمخفی داشت و ن بچ کد و تونر سراوی اصل بدون الکل هست آنوقت بو الکل خفه اش کرد

گالری والا ی دروغگو و کلاهب.ردار هست خدا ازشون نگذره من شوینده و تونر سراوی خریدم کردم اول اینکه بعد ...

کسی ازشون خرید نکنه دارن گول مردم میزنن وجدان ندارن ‌. توهم شریک شوند که ازشون حمایت میکنی . آدرس خونتون بده تونر که فرستادم بفرستم برات پول پیک هم با خودم تا بهت ثابت شه . درضمن چندنفر از دوستامم یکیشون ۱۰ میلیون و اون یکی ۱۸ میلیون خرید کرد همه فیک بودن

اره من پک هیالورونیک و نیاسینامید اوردینری خریدم ۱۲۰۰ و خورده ای فکر کنم یادم نیست آره به خدا اصل بو ...

من از گالری والا خرید کردم هم محصول رو دارم هم فیش و رسیدش رو کاملا محصول فیک هست دوستانی که از محصولات اصلی استفاده کرده باشن به راحتی میتونن اصل و فیک رو تشخیص بدن من نمونه مشابه رو خودم شخصا از سفورا خریدم و با مقایسه ای که کردم متوجه شدم محصول ارسالی از گالری والا فیکه در ضمن بلافاصله بعد از استفاده از محصول گالری والا پوست من حساسیت زد ! من گول تخفیفات الکیشون رو خوردم لطفا شماها گول نخورید و الکی پول بابت جنس فیک ندین!

نگاه اگر فیک بود که جواب نمی‌داد

این گالری ادعا میکنه که ضمانت اصالت کالا داره ولی وقتی میگی محصول فیکه هیچ پیگیری نمیکنن! وقتی ضمانت اصالت دارن باید پاسخگو باشن ! الان پوست من اسیب دیده این چه ضمانتیه؟ منی که تجربه استفاده از اصل این محصول رو داشتم! به هیچ عنوان از گالری والا خرید نکنید پولتون و دور نریزین!

ازشون شکایت کنید که فکر نکن زرنگ ان هم از پیج و هم از سایت

زیز تمام پست هاش نوشتم کلاه.بردار و دروغ گو و خیلی چیزهای دیگه خداروشکر پست هامم نتونستن پاک کنن ولی باید شماهام بگید که مردم آگاه شن

زیز تمام پست هاش نوشتم کلاه.بردار و دروغ گو و خیلی چیزهای دیگه خداروشکر پست هامم نتونستن پاک کنن ولی ...

منم ماه پیش ازشون خرید داشتم یه قلم از سفارشها رو نفرستادن نه پولشو پس دادن نه جوابی میدن که چرا اونو ارسال نمیکنن.

اولین و آخرین بارم بود که ازشون خرید کردم یه کاربر از خدا بی خبر تو همین سایت به من معرفیشون کرد و گفت کالاهاش اصله و من مشتریشم.