یه پیج هست مرده میاد خراب میکنه گالری والا رو و میگه محصولاتش فیکه و فلان والا من سفارش دادم اصل اصل بود تازه به خدا نیاسینامید اوردینری سفارش دادم روی پوستم کار کرد و همه جوش هامو برد تازه عکس قبل و بعد هم میتونم بفرستم که معجزه کرد روی پوستم و منافذم بست چرا دارن خرابش میکنن ؟ میگه اونا فیکخ از من خرید کنید اصله 🙄
نمیدونم به خدا تکش چند تخفیف خورده بود به مناسبت یه روزی یادم نیست منم خریدم الان یک ماهی میشه نمیدونم حضوری فکر نکنم آدرس داشته باشه تازه الان عکس پوست قبل و بعدم میزارم ببین
گالری والا ی دروغگو و کلاهب.ردار هست خدا ازشون نگذره من شوینده و تونر سراوی خریدم کردم اول اینکه بعد دوماه اومد اونم تونر فرستاد و شوینده نفرستاد و بعد تونرش های کپی از چین بود ن بارکدمخفی داشت و ن بچ کد و تونر سراوی اصل بدون الکل هست آنوقت بو الکل خفه اش کرد
گالری والا ی دروغگو و کلاهب.ردار هست خدا ازشون نگذره من شوینده و تونر سراوی خریدم کردم اول اینکه بعد ...
کسی ازشون خرید نکنه دارن گول مردم میزنن وجدان ندارن . توهم شریک شوند که ازشون حمایت میکنی . آدرس خونتون بده تونر که فرستادم بفرستم برات پول پیک هم با خودم تا بهت ثابت شه . درضمن چندنفر از دوستامم یکیشون ۱۰ میلیون و اون یکی ۱۸ میلیون خرید کرد همه فیک بودن
اره من پک هیالورونیک و نیاسینامید اوردینری خریدم ۱۲۰۰ و خورده ای فکر کنم یادم نیست آره به خدا اصل بو ...
من از گالری والا خرید کردم هم محصول رو دارم هم فیش و رسیدش رو کاملا محصول فیک هست دوستانی که از محصولات اصلی استفاده کرده باشن به راحتی میتونن اصل و فیک رو تشخیص بدن من نمونه مشابه رو خودم شخصا از سفورا خریدم و با مقایسه ای که کردم متوجه شدم محصول ارسالی از گالری والا فیکه در ضمن بلافاصله بعد از استفاده از محصول گالری والا پوست من حساسیت زد ! من گول تخفیفات الکیشون رو خوردم لطفا شماها گول نخورید و الکی پول بابت جنس فیک ندین!
این گالری ادعا میکنه که ضمانت اصالت کالا داره ولی وقتی میگی محصول فیکه هیچ پیگیری نمیکنن! وقتی ضمانت اصالت دارن باید پاسخگو باشن ! الان پوست من اسیب دیده این چه ضمانتیه؟ منی که تجربه استفاده از اصل این محصول رو داشتم! به هیچ عنوان از گالری والا خرید نکنید پولتون و دور نریزین!