2777
2789

وای هنوز به دیشب فک میکنم خندم میگیره😂 به زوووووور گفته شبونه پاشم برم پارک که اونجا نشسته منتظره (تو یه شهرک زندگی میکنیم)  با هزار بهونه و زحمت پاشدم رفتم ی جوریم حرف زد فک کردم کسیش مرده گفتم حتما حالش بده  وخ نکردم یه خط چشم بکشم😂😂
دیدم با یه دسته گل و ی دونه خرس وایساده اونجا😢 ( خرسه ازاین گنده ها نبود خداروشکر:/ ) ینی تو زندگیم انقد پشمام نریخته بود میگم اخه مگه من زنمممم میگه زنه منی🥺
برام یه گردنبند خیلی ظریف نقره خریده بود😓 واییی دلم خیلی میسوزه سر کار میره درسم میخونه میدونم با پوله زحمته خودش خریده :(( با اینکه خیلی ظریفه ولی واسم خیلی ارزش داره🥺 ی چن تا مارشمالو و شکلات داخل جعبه هه بود همرو از سر ذوق اوردم دیشب خوردم😢💔
الان سوال دارم منم باید روز مرد کادو بدم ینی خب بدبخت شدیم رف که😅😅😅

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا دلم براش سوختت

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

وایی خدا قلبم🥰🥲🥹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اگر جنس مونث بالای ۱۸ سال هستید بله زن هستیدکادو نمیداد غیر عادی بود

نه بابا 19 سالمه😶 حس پیری ام کردم غیر از ذوق😂

بله باید بخری😂😑

ولی عزیزم حواست باشه، در همین حد زنش باش، تا وقتی حلقه نرفته دستت و اسمت نرفته شناسنامه ش کار اضافه نکن براش. 

من از تبار زن‌های تکراری نیستم، من از نسل همان تافته‌ی جدا بافته‌ام. غرور را دوست دارم و عشق و احترام و لبخند و وقار و زن بودن🤍

بخدا دارم از عذاب وجدان میمیرم از صب میطمعنم پیم داده هنوز جرعت ندارم برم وا کنم نمیدونم اصن چجوری باید برخورد کنم دستو پامو گم کردم استرس دارم اصن😅