2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخواستم همسرم با درک و صادق باشه رفیقم باشه 

احترام خودم و خانوادم نگه داره 

و همین بود که میخواستم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دین داری 

پاکی 

صداقت

نجابت

اخلاق

رفتار درست 

روابط اجتماعی سالم

خانواده خوب و متدین

شرایط مالیش هم بد نباشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

ازنظرمن مهم ترین چیزاخلاقی تعهد ودم چشم پاک

کلااخلاقومیسنجم بیشترچون چهره هرچقدرم زیباباشه تکراری میشه ولی اخلاقه که دل ادمومیشکونه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

قضاوت گر نباشه . کنترل احساسات شو داشته باشه . خانواده اش با فرهنگ و تحصیل کرده باشن . وابستگی بیش از حد به مامان و خانواده اش نداشته باشه . شوخ طبع باشه . صداش به دلم بشینه و خیلی چیزای دیگه

ازنظرمن مهم ترین چیزاخلاقی تعهد ودم چشم پاککلااخلاقومیسنجم بیشترچون چهره هرچقدرم زیباباشه تکراری میش ...

دقیقا

موافقم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

چیزایی که برام خیلی مهمه تحصیلات (از همشون مهمتر) خانواده، شخصیت، اعتقادات

چیزایی که برام مهم نیست پول و درامد، قیافه، قد و قواره، هیکل

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره