سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان انقدر ب بدی دیگران فکرکردم ک کینه ای شدم 450 بازدید | 43 پست من اینجوری نبودم هیچی برام مهم نبود اشتباهات دیگرانو میبخشیدمباخنده رد میکردم اما سی سالو ک رد کردم بدبین شدم حتی یه مدت ازخداهم طلبکار بودم مادرشوهر خواهرشوهر همسر فامیلکوچکترین بدیشونو ازیادم نمیره خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1403/10/03 | 06:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهورmah عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 2122 متاسفانه اول دل خود آدم سیاه میشهول کنتا بی خیال نشی حالت همیشه بده خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
ایرانگردمم عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 1120 مغزت سرد شده سرچ کن ببین چی خوبه برای گرم شدن مغز دم کن بخور خوب میشی ایرانگردم .اگه جایی اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 وایی دقیقا منم همینجور شدم 🥲 من الانمو دوست ندارم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28982 منم ۳۰رو رد کردم اتفاقا خیلی تغییر کردم کلا جهان بینیم تغییرات بزرگی کرده البته من مجردم
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 مغزت سرد شده سرچ کن ببین چی خوبه برای گرم شدن مغز دم کن بخور خوب میشی وای آره خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 12252 بدی دیگران واسه این نیست که ما کینه ای بشیم آدما با خصوصیات بد تو مسیر ما قرار میگیرن تا ما ی چیزی و یاد بگیریم،ی نفس عمیق بکش و عمیق تر ب مسائل نگاه کن آدمی نیومده فقط زندگی کنه و بره رشد کردن شخصیت وابسته ب همین آدمایی ه که اطراف تو هستن نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 متاسفانه اول دل خود آدم سیاه میشهول کنتا بی خیال نشی حالت همیشه بده همین دیگه مثل سابق نمیتونم با بقیه بگم بخندم بدیهاشوون میاد بفکرم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 منم ۳۰رو رد کردم اتفاقا خیلی تغییر کردم کلا جهان بینیم تغییرات بزرگی کرده البته من مجردم تغییرات خوب یا مثل من بد ؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
ma_d عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3732 منم ۳۲ رد کردم کلا ی سنگینی خاصی رو دلم حس کردمانگاری بزرگ و پا به سن شدم هیجانی نیستم
تنهاستاره عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 4018 بدی دیگران واسه این نیست که ما کینه ای بشیم آدما با خصوصیات بد تو مسیر ما قرار میگیرن تا ما ی چیزی و ... با اینکه خیلی این حرفتو شنیدم ولی اینگار آدم یادش میره و چه خوبه یکی یادش بندازه
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28982 تغییرات خوب یا مثل من بد ؟ شکرخدا ۷۰درصدش خوب بوده ببین بنظرم بیشترش اعتقادات به ادم کمک میکنه که یه تغییرات بزرگی در سیستم ذهنی قلبی ادم ایجاد میشه
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بدی دیگران واسه این نیست که ما کینه ای بشیم آدما با خصوصیات بد تو مسیر ما قرار میگیرن تا ما ی چیزی و ... مثلا آدمایی ک واقعا من بهشون ضربه ای نزدم ولی بخاطر حسادت یا نمیدونم خیلی چیزای دیگ کمر همت بستن ب اذیت کردن من ازشون فقط فاصله میگیرم اما توخودم هرروز بدیهاشونو تکرار میکنم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
raha1381 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 4009 عزیزم کینه ازجهل میاد و بخشش از عقل سعی کنید روزانه چندتا صلوات بفرستید ان شاالله که رفع میشه خودتو دوس داشته باش❤️