2777
2789
عنوان

کادو شوهرم ولی اصلا خوشحال نشدم

341 بازدید | 14 پست

من گوشوارم خراب شده بود دو سال بود که میگفتم گوشوارم رو ببر عوض کنم با قیمت خودش که نمیبرد تا امروز که چندبار هی گفته بودم کادو روز زن چی بهم میدی یه دفعه یه جعبه دراورد باز کردم یه گوشواره بود ولی من خوشم نیومد ازش .خودم همیشه یه مدل دیگه تو ذهنم بود بعدم ناراحت شدم که چرا منو نبرده خواب .کلا اول تا حالا دلش نمیخاد طلافروشی ببره آدم رو .همش فکرش اینه که مثلا من نگام به چیزای دیگه بخوره و یا دست بزارم رو یه چیز سنگین تر یا مدلی که خودش نخاد.به رو نیوردم و تشکر کردم ولی اگر خودم رو میبرد خیلی خوشحال میشدم الان بیشتر اعصابم خرده که بعد اینهمه وقت آخر رفته اینحوری .فکر کنم همون قیمت گوشواره قبلیم هم شده و چیزی روش نزاشته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه برام که با زبون خودتون به شوهرتون میگید برام کادو یا طلا بخر من توقع دارم سورپرایز شم ارزش ندا ...

خواب تا نگم فکر میکنه برام مهم نیست .به گفتن من هم نیست بخاد کاری کنه میکنه نخاد هم وقتی بگم نمیکنه کلا

عجیبه برام که با زبون خودتون به شوهرتون میگید برام کادو یا طلا بخر من توقع دارم سورپرایز شم ارزش ندا ...

چرا وقتی اطلاعات ندارید می‌آید به بقیه حس بد القا میکنید؟

اکثر آقایون فراموش کارن و باید بهشون گفته بشه

پیرینسس🎀🤍

دقیقا هیچوقت به شوهرم نگفتم چی میخایی برام بگیری 

اتفاقاً گاهی گفتم دستت تنگه امسال اصلا توقع کادو و سورپرایز اینا ندارم ولی همیشه برام یه کاری کرده شده حتی یه شاخه گل