اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وقتی تو واتساپ کارت بگیره ببین تو برنامه های دیگه چی میشه😂😁بنظرم اینستا سخت تره روبیکا و ایتا راحت ...
اوو کلا سمت اینستا نمیرم میخوام تو برنامه ایرانی کار کنم
اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
عزیزم اینا هم مثل روبیکاست؟مثلا عکسی که حجاب نداشته باشه گیر میده
عزیزم اینا هم مثل روبیکاست؟مثلا عکسی که حجاب نداشته باشه گیر میده
اره گیر میدن ایرانیه دیگه
فک کنم کارت تو ایتا بهتر بگیره
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اره خودمم همین فکر رو میکنم ولی مشکلی که دارم اینه نمیدونم چجوریه و قوانینش چیه یهو کانال نزنم با کلی اعضا مسدود بشم؟
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
آنلاین شاپ چی داری گلم؟من خیلی میترسم کار آنلاین شروع کنم
ترس چرا عزیزم
همه چی پوشاک زنانه بچه گانه کیف کفش پارچه و...