2777
2789
عنوان

مامانها ،بیاین لطفااا

207 بازدید | 25 پست

دخترم ۵ سالشه خیلی لجبازی میکنه و همش میگه گفتم اینطوری کن اینطوری نکن ،ب حرفم گوش نمیده حتما باید منو عصبانی کنه و دعواش کنم بعد خوب میشه 

نمیدونم چه کار کنم

باز خدا رو شکر کن بعد دعوا خوب میشه.دختر من که بعد دعوا بیشتر لجبازی میکرد و منو به گریه مینداخت در نهایت بردم مشاور و روانپزشک الان ارامبخش میخوره خیلی بهتر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهت پيشنهاد ميدم سخنرانياي دكتر اسلامي رو گوش كني واقعا عالي راهكار كاربردي ميده    

عزیزم حالا این سخنرانیها باز خوبه منم هلاکویی رو خیلی گوش میدم.ولی واقعا وقتی کارسازه که گوش شنوایی وجود داشته باشه وقتی بچه به اون اوج از لجبازی و پایکوبی نیرسه که گوشش چیزی رو نمیشنوه 

صبح تا حاظرش کنم بره مدرسه(اول میره)یه دور منو گریه مینداخت ظهر دتبالش میرفتم یه بار دیگه اشکم در می ...

دختر منم صبحها ک میخواد بره باید یه بار کامل اعصاب منو بهم بریزه و دعواش بکنم بعد بره

بعد ک میره خودم بخاطریکه با ناراحتی و دعوا رفته ناراحت میشم.نمیدونم چه کنم

عزیزم حالا این سخنرانیها باز خوبه منم هلاکویی رو خیلی گوش میدم.ولی واقعا وقتی کارسازه که گوش شنوایی ...

فقط گوش دادن كافي نيست همون بچه لج باز رو اگه مرتب هر روز يه تايمي رو باهاش بازي كنيد و ربطش بديد به رفتاراي خوبش اونوقت تغيير رفتارشو ميبينيد

خدایا شکرت

یه سوال بیربط بپرسمم . بچهای صبحانه میخورن میرن یا همراهشون لقمه میزارین اونحا میخوره ؟

.پس منم پیش میره بخاطر این میپزسم

یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.

بچه هايي كه سخت ميرن مدرسه و بهونه ميارن رو باهاشون تو بازي مثلا اونا دكتر بشن و شما بچتون رو ببرين پيششون(مثلا يه عروسك)بعد ازش بپرسين دكتر به نظر شما چرا بچه من دوست نداره بره مهد و اين حرفا؟ببينين چي ميگه اما مستقيم در مورد خودش نپرسين،ممكنه نگراني هايي داشته باشه كه متوجه بشين

خدایا شکرت
بچه هايي كه سخت ميرن مدرسه و بهونه ميارن رو باهاشون تو بازي مثلا اونا دكتر بشن و شما بچتون رو ببرين ...

ممنونم عزیزم

امتحانش میکنم ب نظر خوب میاد

دختر من مهدش و مربیش رو دوست داره ولی برای رفتن اذیت میکنه