2777
2789
عنوان

مامانها ،بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
یه سوال بیربط بپرسمم . بچهای صبحانه میخورن میرن یا همراهشون لقمه میزارین اونحا میخوره ؟ .پس منم پیش ...

بچه من يا نميخوره يا خيلي كم اما معلمشون همون اول بهمون گفت يه رب اول زنگ اول تايم ميده برا خوردن ،برا همين خيالم راحته

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بیربط بپرسمم . بچهای صبحانه میخورن میرن یا همراهشون لقمه میزارین اونحا میخوره ؟ .پس منم پیش ...

صبحانه حاضر میکنم ولی خونه نمیخوره میگهه میرم مهد اونجا میخورم.

چاشت دارن میذارم واسش اونجا میخوره

ممنونم عزیزم امتحانش میکنم ب نظر خوب میاد دختر من مهدش و مربیش رو دوست داره ولی برای رفتن اذیت میک ...

خواهش ميكنم دوستم ممكنه دوستي كسي اذيتش كنه يا هر چيزي شبا هم زود بخوابونش

خدایا شکرت
بچه من يا نميخوره يا خيلي كم اما معلمشون همون اول بهمون گفت يه رب اول زنگ اول تايم ميده برا خوردن ،ب ...

اهان . پسرمن تو خونه نمیخوره . براش شیر وکیک میگیرم اونو میخوره . ولی دوس داشتم تو خونه صبحانه بخوره  .

یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.
 اهان . پسرمن تو خونه نمیخوره . براش شیر وکیک میگیرم اونو میخوره . ولی دوس داشتم تو خونه ص ...

منم دوست دارم خونه هم بخوره ولی نمیخوره 

چاشتی ک برای مهدش میذام رو کامل میخوره