2777
2789

آسیب دیده بودن بلند بودن تا زیر باسن ۸۵ سانت مو و فر درشت و خرمایی🥺

تا بازوم کوتاه کردم ...

حالا میخوام موی سالم و پر و بدون موخوره و خوب بلند کنم و بهش برسم 

چجور اینکارو کنم؟! 

علت چیدن موهام: ما ارثی موهامون خیلی پره ولی من ریزش گرفتم ،موخوره داشتم ،پایین موهام کوتاه بلند بود و...

(از شونه چوبی استفاده میکنم،آب برنج و آب پیاز هم استفاده کردم )

ا این تاریخ تا دقیقا سال دیگه همین تاریخ حسابی به موهام میرسم و موهای خیلی پر بلند و فر درشت خوشگلی دارم 😉😍🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه موی انقدربلند دوست ندارم. نهایتش تا بالای کمر

من تا زیر باسنم بود و فر 🥺😍

عاشق موهای بلندم ....

دوباره بهشون میرسم تا بلند و عالی بشند

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم موهام تا کمرم بود رنگ داشت دکلره داشت رفتم باب زدم الان تا رو شونه ام شده مشکی پرر میخام همینجور ...

من هم همینطور اولش خیلی ناراحت شدم که چیدمشون 

اما از بعدش راضیم که اینکارو کردم ماشاالله خیلی بهتر شدن موهام

اشتباه کردی اینقدر کوتاه کردی خیلی زمان میبره تا اینقدر شه تا وسط کمرت کوتته میکردی

راستش خیلی زیاد ناراحت شدم واقعا روحیم رو از دست دادم 

دیروز کوتاه کردم....

۱۰ سال بود نچیده بودم دقیق!

خب خیلی آسیب دیده بود پوک شده بودن موهام و هرچی میچیدم و نگاه میکردم میدیدم هنوز سفیده داخل تار موهام و پوکه 

موخوره هاش هم شدید بود هرچی موخوره گیری کردم فایده ایی نداشت 

ولی اطرافیانم بهم گفتن موی کوتاه به شخصیتت نمیاد😅💔

آب برنج که خوب نیست

واقعا ؟!

چرا ؟!خیلی تعریفش رو شنیدم