2777
2789
عنوان

لباسای بالای سی میلیون برای من عجییه فقط❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش به تحصیلات رو متوجه نشدم 

ولی منم برای مجالس لباس خیلی گرون نمیخرم

برای استفاده طولانی یا خاص مثلاً کفش اینا خب پیش میاد هزینه کنم ولی تا حالا سی تومن نشده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بعضی آدم ها ارزش خودشون و کمبودهاشون رو اینجوری جبران می کنن درسته از جیب منو شما نمیره ولی باعث گرو ...

درسته.

و اینکه بقیه اعضای فامیل مجبور میشن برای اینکه تو مجلس خیلی کم تر نباشن به خودشون فشار بیارن و هزینه کنن

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

آدما با توجه به پیشرفت فکریشون علایقشون تغییر می‌کنه. مثلا من کلا از عروسی رفتن خوشم نمیاد  لباس و میکاپ و دردسر و هزینه های بیخود. دورهمی و خوش گذشته با دوستام رو به همه چیز ترجیح میدم. عاشق شعر و بزم شعر هستم  ولی آدمای بدون مطالعه که هیچ علاقه ای به این چیزا ندارن مجبورم خلا رو با لباس و میکاپ پر کنن و متاسفانه پول مفت بدن به آرایشگرا  پول هایی که شوهرای بیچاره بخاطرش کلی زحمت کشیدن. البته پول شوهر رو باید خرج کرد ولی واسه لباس و میکاپ حداقل باید گذاشت 

درسته.و اینکه بقیه اعضای فامیل مجبور میشن برای اینکه تو مجلس خیلی کم تر نباشن به خودشون فشار بیارن و ...

اتفاقا اینکار بقیه اشتباهه 

مگه چشم و همچشمی داریم برای اینکه کم نباشیم بریم همچین لباسی بخریم 

من لباس مجلسی نگرفتم تا ب حال چون هیچ وقت عروسی نرفتم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

لیا مدل لباس برای عروسی جاری ک تومحضرهستش قرنزش خوبه؟جشن نداره فوقش توخونه مادرشوهرم یه دورهمی

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚