2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شدت اعتقاد دارم

بچه ها واسه حاجت دل من صلوات میفرستید؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

راستش نه ولی دور و ورم تا دلت بخواد اعتقاد دارن

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

به شدت اعتقاد دارمبچه ها واسه حاجت دل من صلوات میفرستید؟؟

فرستادم میشه برام دعا کنی؟ از شهید پروفایلت میشه بخوای  حاجتمو بیده؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اینو نمیدونم ولی من تو زندگیم وقتی رو یه کاری زیاد فکر میکنم نمیشه ولی وقتی فکر نمیکنم میشه.

مثلا همین نیم ساعت پیش زد به سرم برم قهوه فروشی سر خیابون یه قهوه دوبل بزنم که خوابم بپره تا سر خیابون که داشتم میرفتم هی تو این فکر بودم الان قهوه رو میزنم خوابم میپره راحت میشم و وقتی رسیدم دیدم بستس.

حالا مطمعنم اگر این فکرا رو نکرده بودم و اتفاقی داشتم رد میشدم قهوه میخاستم باز بود