2777
2789

یکی از هزاران نفهم ها 😂

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی سخت گرفتی بخدا که نصف بیشتر مردم همینن حوصله داری من که کلا درگیر کادو اینا نیستم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
زیادی سخت گرفتی بخدا که نصف بیشتر مردم همینن حوصله داری من که کلا درگیر کادو اینا نیستم

کلا هیچ چیز زنش براش مهم نیست 

شغلم یه جوریه که این مناسبتا مردم میبینم چقدر تقلا میکنند برای جشن

حسرت میخورم

این مناسبتها به جای اینکه باعث شادی بشه تو خانواده های ایرانی باعث جنگ و دعوا میشه 

شب یلدا میشه دعوا سر اینکه خونه کدوم مادر بریم 

روز مادر هست دعوا سر کادو و تبریک و یا اینکه کادو مادرشوهرم با مادرم فرق داره 

هر مناسبتی خلاصه یکجوری دعوا میشخ

کلا هیچ چیز زنش براش مهم نیست شغلم یه جوریه که این مناسبتا مردم میبینم چقدر تقلا میکنند برای جشنحسرت ...

همون دیگه با بقیه مقایسه نکن بخدا همه همینیم آخه مناسب ها هم زیادن روز زن ،تولد،ولنتاین کوفت زهرمار بدبخت مزدا چکار کنن آخه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
این مناسبتها به جای اینکه باعث شادی بشه تو خانواده های ایرانی باعث جنگ و دعوا میشه شب یلدا میشه دعوا ...

صبح تا حالا سر کار بودم 

خسته اومدم خونه میبینم منتظر دعوا هست 

اونوقت از صبح میبینم مرداد دنبال کادو و هدیه برای خانم و مادرا هستند

اونوتاپیک قفل شد عزیزم میشع بگی دعای هفت هیکل چجوری باید بخونم اصلامراحلش جطوره 

؟یاسین زیادمیخونم همیشه عزیزم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اونوتاپیک قفل شد عزیزم میشع بگی دعای هفت هیکل چجوری باید بخونم اصلامراحلش جطوره ؟یاسین زیادمیخونم هم ...

سلام عزیزم

سرچ کنید

هفت آیه از قرآن هست ،برای دفع چشم زخم موثره 

هر روز بخونید

چشم ممنونم خداخیرت بده کاش نتیجه بده دیگه دیروز بعد۶سال دیگه قید دکتررفتنوباتصمیم شوهرم دیگه زدیم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!