2777
2789

اول 35 درجه بود  الان 36 نیم درجه. هی چشاشو باز میکنه میترسم  نوزاد های شمام اینجوری بودن

آخه واکسن دوماهگیشو زدم اینجوری نبود استمینافن میدادم می‌خوابید دیگه چشاشو تو خواب هی باز نمی‌کرد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنم ۴ماهشه خوابش که سبک باشه چشم باز میخوابه البته نصفه بازه . خواب سنگین چشماش کاملا بستست

اینم هی نیم بازه میکنه هی میبنده.  نمیدونم از ترس چون اونجا گریه کرد   یا درد جا واکسن  یا تب  اینجوری میکنه

آره استمینافن دادم خوابید هی میپره. فکنم ترسیده برا اونه نمیدونم

به تبگیر باید نیم درجه اضافه کنیا

۳۵درجه خیلی کمهههههه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...