2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاهاها من عزراییلم

مرگ حقه ترس نداره من اتفاقا دوستش دارم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

میمیریم هممون دیگه ترس نداره

چجوری مردن ترس داره  

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خيلي بي اعتقاد شدم😔😔😔 دست خودمم نيس

بی اعتقاد بشی که دیگه از مرگ نمیترسی 

اتفاقا اعتقاد داری که موجب نگرانیت شده

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡

همه یک بار مردن دارن چه فردا چه پس فردا چه۱۰سال دیگه مرگ تزس نداره....من حاضرم زودتر ازهمسرم بمیرم و داغشو نبینم یا الان بمیرم و به سرطان دچارنشم....از جنبه های خوبش فکر کن مثل من نباش ک فکر کنی اگه مردم خوراک حشره وجونور میشم خخخ

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊