2777
2789

بهترررررین فوق تخصص در زمینه ناباروری و آی وی اف و ناباروری مردان توی تهران کسیو میشناسید.

من خسته شدم دکتر پولکی نمیخام

میخام ی دکتر باشه ک شماره بده مراحل درمان باهاش پیش بریم

دکتر نصر تعریف کردن الان راجبش خوندم میگن پولکی وقت برا بیمار نمیزاره

دکتر پاکروش گفتن بد اخلاقه

من نیاز ب ارامش دارم نیاز ب دکتری ک اخلاق داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر پاکروش خیلی خوبه و مرکز ناباروری ابن سینا تهران خیابان شریعتی هم وقت میذارن هم خفنن

کاش از ابن سینا زخم نمیخوردم.هربلایی سرم اومد ابن سیناااای لعنتی

لعنت ب ناباروری خدا انشالله بهترین درمان بهترین دکتر سرراهت قراربده .چندسالته عزیزم

اره بهتربن روزای زندگیمو توی ابن سینا تلف کردم خدا لعنتشون کنه تک تکشونو.خیر نبینن ک منو نابود کردن

۲۳ سالمه عزیزم

دیگه خسته شدم.کم اوردم

کم نیار بدن زن کارخونه ساخت انسانها ست اول سلامتی خودت

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
لعنت ب ناباروری خدا انشالله بهترین درمان بهترین دکتر سرراهت قراربده .چندسالته عزیزم

هیچ تقویتیییییی روی همسرم انجام ندادن نامردا.هرچی قرص و امپول بود ب خورد من دادن.بی سوادای بی وجدان.

من حالیم نبود

اونا نباید برای ۱۷ ساله میکرو میکردن

اره بهتربن روزای زندگیمو توی ابن سینا تلف کردم خدا لعنتشون کنه تک تکشونو.خیر نبینن ک منو نابود کردن۲ ...

سنی‌نداری که عزیزم هنوز اول راهی ابجی من ۱۵ساله داره درمان میکنه ازاین دکتر ب اون دکتر الانم ۳۸ سالشه ازدنیا وادماش ناامیدشده توکلت ب خداباشه

جدی میگی 🫥

اره من خودم ابن سینا میرفتم چندسال.انقد رو پله های ابن سینا بالاپایین رفتم تباه شدم

ب اصطلاح پزشک همسرم دکتر سلطان زاده و جنتی بودن

دکتر خودم معترف

هیچ تقویتیییییی روی همسرم انجام ندادن نامردا.هرچی قرص و امپول بود ب خورد من دادن.بی سوادای بی وجدان. ...

چند سالته

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم