2777
2789
عنوان

کیا قرص لاغری جی سی مصرف کردن

100 بازدید | 8 پست

؟؟؟جواب داد؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جی سی رو نمیدونم ولی پلاتین و الفااسلیم برای من معجزه کردنباهاشون عالی شدمحیف که دو سه ماه بعد از لا ...

عکسشونو میزاری. اصل و فروش از کجا معلومه 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

جی سی رو نمیدونم ولی پلاتین و الفااسلیم برای من معجزه کردنباهاشون عالی شدمحیف که دو سه ماه بعد از لا ...

زدم گوگل اصلا چیزای جالبی در موردش ننوشته بود.

خونده بودی چیا داخلشه و خوردی؟؟؟

وای خیلی وحشت ناکه قرصش. گرد فرشته و آمفتامین و.... از شیشه بدتره.

موندم چجوری باردار شدی.

ب نظرم ی چکاپ کامل بده ببین آسیب ندیدی

زدم گوگل اصلا چیزای جالبی در موردش ننوشته بود.خونده بودی چیا داخلشه و خوردی؟؟؟وای خیلی وحشت ناکه قرص ...

من که خوردم نمردم 

شما همه چیز رو خطرناک میدونید 

هر دارویی ممکنه برای بعضیا بد باشه یا اون آدم حساسیت داشته باشه همین 

اگه چیزی که گوگل نوشته حقیقت داشت که من الان باید یه توهمی شیشه ای معتاد باید میشدم