2777
2789
عنوان

انقدر زدنم ناخن پام کنده شد( عکس)

1795 بازدید | 82 پست

بچها من در حال جدایی ام حدود بیست روزی خونه پدرم بودم آنقدر اذیتم کردن بچهامو میزدن رفتم یه خونه اجاره کردم بدون رهن ماهی ۱ میلیون دویست اجاره 

اما اونجا بخاری و فرش نداشتیم بچهام سردشون بود بابام اومد نزاشت بمونیم دیروز مارو برگردوند خونه 

صبح خواهرم یکم تخمه آورد بخوره پسرم دوسال و نیمشه رفت کنارش نشست منظورش این بود ب منم بده

یهو خواهرم تخمه هارو پرت کرد رو صورتش گفت بازم اومدید 

من پسرمو آوردم این طرف ب خدا قسم اصلا هیچی نگفتم فقط ب پسرم گفتم هزار بار میگم سمت این نرید 

یهو خواهرم موهامو از پشت کشید مامانم اومد زد تو صورتم بچمو پرت کردن رو زمین انقد کشتنم دوتایی جلو چشمام سیاهی میرفت

بابام اومد مادر و دختر انقد جیغ جیغ کردن اصلا صدام تو حرفاشون گم بود 

بابام منو کرد تو یه اتاق یه پیک نیک و قوری بهم دادن میگن بمون اینجا تا تکلیفت مشخص شد هیچوقت امروز فراموشم نمیشه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حیون صفت😔

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.