2777
2789

خانما دارم آب میشم برا پسرم دوسال و هشت ماهشه غذای سفت نمیخوره فقط میکس ۴ کیلو کمبود وزن داره توروخدا هرکی بچش مشکل اینو داشته و درمان شده بیاد بگه چجوری خیلی نگرانم

یعنی دندون داره و نمیجوه؟حتما از بس غذاهای میکس شده دادی بهش تنبل شده

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا هایی درست کن که رنگ و رو داشته باشه ، منظورم اینکه که جذبش کنه به خوردن اون غذا ، تزئین کن ، ظرف قشنگ براش بزار ، تنوع غذایی بده ، با میوه ها براش شکل درست کن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یواش یواش شروع کن غذاهای معمولی بده درست میشه مثلا برنج رو یه مقدار نرم تر درست کت بده بهش ،ماکارونی بده بهش،یواش یواش بده عادت کنه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

از اول بد عادتش دادی...کم کم از سرش بنداز مثلا سیب زمینی سرخ شده بزار جلوش ....به مرور جویدن یاد میگ ...

هرچی توضیح میدم گوش نمیده چیز سفت میدم نمیخوره فرار میکنه نمیدونم باید چیکارکنم

یواش یواش شروع کن غذاهای معمولی بده درست میشه مثلا برنج رو یه مقدار نرم تر درست کت بده بهش ،ماکارونی ...

باورت میشه یکسال تمومه نرم میکنم میدم ولی همینجوری قورت میده ؟اصلا حتی اگه بخواد خفه بشه از دندوناش کار نمی‌کشه نمیدونم چیکار باید بکنم

هرچی توضیح میدم گوش نمیده چیز سفت میدم نمیخوره فرار میکنه نمیدونم باید چیکارکنم

خب یهو مثلا سیب نده دستش ،فعلا از غذای نرم ولی میکس نشده شروع کن