2777
2789
عنوان

تلافی کنم یا نه

287 بازدید | 17 پست

مادرشوهرم واسه نامزدیم بهم یه پارچه ای که قیچی خورده بود داد ( قسمتی از حاشیه رو بریده بودن و جدا فروخته بودن ) من بعد ۱ سال تازه متوجه اش شدم و فکر کردم سرشو کلاه گذاشتن ، زنگ زدم بهش گفتم گفت میدونستم و انتهای توپ پارچه بود و ارزون تر بهم دادش و خیاط توی دوخت درستش میکنه ، خیلی خیلی بهم برخورد که واسه یه هدیه ناقص گرفته ، کلی با شوهرم دعوا کردم .

به نظرتون فردا تلافی کنم؟

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

نه.بگذرید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلافی نیس اسمش بله هیچکس از هیچکس برتر نیس اون چجور شخصیت و احترام تورو در نظر نگرفته توام مث خودش کادو اونجور بهش بده بدون دعوا با شوهرت .همیشه جواب طرفو بده برا شوهرتم نگو سرش خالی نکن زده میشه ازت

تلافی نیس اسمش بله هیچکس از هیچکس برتر نیس اون چجور شخصیت و احترام تورو در نظر نگرفته توام مث خودش ک ...

ب شوهره نگه که مامانشو فرشته میدونه. 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اونا سر نکن نگه دار بده به دختر خودش

ما رسم داریم پارچه نامزدی رو حتما میدوزیم ، گیر داده خودم میبرمت خیاط واست بدوزتش

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
تلافی نیس اسمش بله هیچکس از هیچکس برتر نیس اون چجور شخصیت و احترام تورو در نظر نگرفته توام مث خودش ک ...

اینقدر شوکه شدم که حد نداشت ، میترسم تلافی کنم همشون بد بشن باهام 

بگو شوهرم رنگشو دوست نداشت برو یکی ذیگه بخر

شوهرم میگه کارش زشت بوده ولی بخاطر من قبول کن و چیزی نگو بگذر از اتفاقی که افتاده

بگو شوهرم رنگشو دوست نداشت برو یکی ذیگه بخر

پارچه سنگینیه خدایی خوشم میاد ازش ولی اینکه ناقصه و بهم بی احترامی شده ناراحتم میکنه ، شوهرمم میگه اولین خریدشه واست  اشکال نداره چیزی نگو