2821
2789

نگاه مادرتون که میکنید گریتون میگیرع؟

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

سرقبرش هق هق میکنم 😔

بگردم چقدر سخته 😭

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه 

ولی دخترم پدرمو در اورد انگار تو پیشونی من غم هاشو نوشتن 

شادیاش واسه بقیه است ناراحتیاش واسه من 

خودشو خالی میکنه رو من من پر میشم یه روز بلاخره دق میکنم از دستش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نه ولی دخترم پدرمو در اورد انگار تو پیشونی من غم هاشو نوشتن شادیاش واسه بقیه است ناراحتیاش واسه من خ ...

خب آدم با مادرش به جور دیگه می‌تونه درد ودل کنه 

خب آدم با مادرش به جور دیگه می‌تونه درد ودل کنه

وقتط ببیتی اذیت میشه هم باز اذیتش میکنی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نه دلم نمیاد 

خب دخترت مثلا چیکار می‌کنه 

ولی گاهی هم میبینم اذیت میشه ولی نمیتونم 

نه دلم نمیاد خب دخترت مثلا چیکار می‌کنه

از ناراحتی اون من نتراحت میشم طر چیزای بیخود تودشو ناراحت میکنه   میشنه مدام غصه میخوره 

منم هی دلگرمی میدم بهش میبینم فایده نداره دعواش میکنم 

مثلا جور نمیشه بره خونه دوستش دیگه بد اخلاق میشه هی بابت همه جی غر میزنه با خواهرش دعوا میکنه با من بدخلقی چون شرایط پیش دوستش رفتن محیا نشده 

منم هم تحمل تحمل اخرش دیگه طاقتم ازکاراش سر میاد 

از ناراحتی اون من نتراحت میشم طر چیزای بیخود تودشو ناراحت میکنه میشنه مدام غصه میخوره منم هی دلگرم ...

حق داری والا 

حرف باید حرف خودش باشه یعنی 

خب ی سنی به بعد خوب میشه اگه تو دوران بلوغه طبیعی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز