2777
2789
عنوان

لکنت زبان ناگهانی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 72 پست

همسایمون پسرشو تو اتاق قفل کرده بود بچه از ترس لکنت گرفت ۳ سالش بود.

خونه رو تازه خریده بودن خبر از خونه نداشتن ما قبلا تو. اون خونه اسمشونمیبرم یکیو شبیه پسر بچه دیده بودیم. 

این خانمم بچشو ت. اون اتاق گذاشته بود ترسیده بود حتما اونم دیدتش

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

پسرمن الان ۱۳سالشه همین ۳یا۴ساله بود یهو یه روز دیدم لکنت گرفت گفتم میمونم یک ماه اگه خوب نشد میبرمش ...

براثر ترس لکنت گرفت؟ دکتر یا گفتار درمان نبردین؟؟

منم خیلی بهش آرامش میدم یه روز بهتره یه روز کلا قفله ..مادرش بمیره

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزی هزار بار میمیرم وقتی میبینم پسرم لکنت گرفته ... هیچکس نمیدونه چ عذابی دارم میکشم

نزار تند تند حرف بزنه به حرفاش با ارامش گوش کن وقتی حرف میزنه بشین راحت به حرفاش گوش بده 

همه به پسر منم میگفتن چ شیرین زبونه ... بزرگترها نگفتن از چیزی ترسیدی؟

ن دقیقا گفتن بعد از اینکه اون شخص این حرف و زد از خواب بیدار شدم لکنت گرفته بودم 

شایدم اصلا از چشم نباشه ولی اگه اعتقاد داری یک تخم مرغ بشکن براش

ترسید از یه برنامه تلویزیونی ۴ ساله بود کلی گفتار درمانی بردن که حتما تاثیر داشته اما مامانش بیخیال ...

منم همه این کارها رو میکنم .. همش نازشو میکشم و بهش آرامش میدم ... ولی از درون قلبم مچاله اس براش ..

تروخدا دعاکن پسرم خوب بشه

وقتی حرف میزد لبخند میزدم و باارامش نگاش میکردم و دستشو میگرفتم اصلا اصلا اصلا نباید بفهمه مضطرب هست ...

منم دقیقا همینطور هستم از دورن قلبم مچاله میشه ولی لبخند میارم روی لبم ... چند روز بهتره چند روز خیلی لکنتش شدید میشه 

نزار تند تند حرف بزنه به حرفاش با ارامش گوش کن وقتی حرف میزنه بشین راحت به حرفاش گوش بده

همه این کارها رو میکنم ... من کلا در قبال پسرم خیلی با حوصله ام همش براش شعر و داستان میخونم

براثر ترس لکنت گرفت؟ دکتر یا گفتار درمان نبردین؟؟منم خیلی بهش آرامش میدم یه روز بهتره یه روز کلا قفل ...

نه والا از چیزی هم‌نترسیده بود رفته بودیم خونه خالم شهرستان صبح ازخواب بیدارشد دیدم با نوه های خالم که بازی میکنه لکنت گرفته 

منم همه این کارها رو میکنم .. همش نازشو میکشم و بهش آرامش میدم ... ولی از درون قلبم مچاله اس براش .. ...

خوب میشه میخوای واسش نذر کنم خودم نذر رو میدم فقط واسه یه چیزی دعا کن واسم و وقتی خوب شد بهم پیام بده نذرمو بدم

ریتم و رقص و بازی کن و حرف بزن باهاش

استرس نده بهش 

چرچیل تو بچگی خیلی لکنت داشته اما ببین به کجا رسید و چی شد

بازی های صدا سازی هم باهاش تمرین کن مثل دددددد ممممم و با ریتم آهنگای بچه ها بگیدش بزار فکر کنه حرف زدن چقدر آسونه 

من چون دیدم خوب شده بهت میگم که خوب میشه خودتو داغون نکن توان داشته باشی باهاش کار کنی

واسش نذر کردم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
نه والا از چیزی هم‌نترسیده بود رفته بودیم خونه خالم شهرستان صبح ازخواب بیدارشد دیدم با نوه های خالم ...

شوهر بی‌شعور من مدتی بود زیاد داد می‌کشد روی سر پسرم ... چندبار بهش گفتم داد نزن بچه می‌ترسه،  تا آخرش اینطور بدبختم کرد

خوب میشه میخوای واسش نذر کنم خودم نذر رو میدم فقط واسه یه چیزی دعا کن واسم و وقتی خوب شد بهم پیام بد ...

ممنون که انقدر مهربونی انشاله حضرت فاطمه این دنیا و اون دنیا شفاعتت کنه ، انشالله خدا بخاطر دل پاک و نذر شما پسر منم خوب کنه

ممنون که انقدر مهربونی انشاله حضرت فاطمه این دنیا و اون دنیا شفاعتت کنه ، انشالله خدا بخاطر دل پاک و ...

منتظر خبر خوبت هستم الان هم بدو به چیزای خوب فکر کن و چیزای قشنگ سرچ کن فردا هم ۱۰۰ درصد توانت رو بزار و باهاش بازی کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی