2777
2789
عنوان

لکنت زبان ناگهانی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 72 پست
سلام گلمسال نو شما هم مبارکوالا ۹۵ درصد حل شده. مثلا تو ۵جمله یبار ی تک میزنه ک وقتی سرش گرمه و مرتب ...

خداروشکر ‌که بهتره عزیزم 

پسرمن لکنت خیلی شدید همراه با حرکات ثانویه داشت من چندین جلسه گفتار درمان بردم که دیگه قطع کردم چون پسرم همکاری نمی‌کرد و بی فایده بود .

ولی هرچی زمان می‌گذشت دیدم حرکات ثانویه اش داره کم میشه و لکنتشم کم میشه ، حتی دوبار از تهران نوبت دکتر مجتبی بیگدلی (درمان قطعی لکنت ) رو گرفتم که فقط واسه مشاوره اولین جلسه ۳ میلیون دادم اما چون یه مقدار ایجاد اون فضایی که مرکز دکتر بیگدلی میگفت واسم سخت بود گفتم دو سه ماه صبر کنم اگه روبه بهبود نرفت شروع به اجرای دستورات دکتر بیگدلی کنم ..

الان خداروشکر پسر منم ۹۰ درصد خوبه حتی تا دوهفته ۱۰۰ درصد خوب بود ولی من همیشه اضطراب دارم نکنه لکنتش برگرده گرچه هنوزم داره ولی کم .

پسرم خیلی روحیه حساسی  داره تا پدرش صداشو بلند میکنه استرسی میشه و لکنت میکنه

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

خداروشکر ‌که بهتره عزیزم پسرمن لکنت خیلی شدید همراه با حرکات ثانویه داشت من چندین جلسه گفتار درمان ب ...

خب خداروشکر. دقیقا اینا وقتی میترسن لکنت میگیرن

یکم باید بیشتر رعایت کنیم.پسر من خیلیم شیطونه یکم ک میخوام سرگرمش کنم ک بدو بدو نکنه اذیت میکنه

شما هم خ هزینه کردی . ب مرور این یکم هم خوب میشه.همین ک زیاد نیس و بقیه متوجه نمیشن خداروشکر

من خودمم روحیم خ حساسه ی چیزی میشه زود بهم میریزم رو بچمم تاثیر میزاره 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر. دقیقا اینا وقتی میترسن لکنت میگیرنیکم باید بیشتر رعایت کنیم.پسر من خیلیم شیطونه یکم ک م ...

آره بخدا حاضرم هرکاری کنم فقط پسرم لکنتش خوب بشه ، پسر من انگار روی صدای شوهرم حساسه تا داد میزنه رنگش میپره وگرنه من خودم خیلی باهاش آرومم و محبت بهش میکنم .

من چندماه شب و روز نداشتم الان یکی دو ماهه لکنتش خوب شده کمی آروم شدم همش میترسم بازم لکنتش شدید بشه .

متاسفانه دیگه دلمون ترسیده 

شما مادری میتونی خیلی آروم باشی منم با بقیه تند و گاهی عصبی هستم ولی در رابطه با پسرم اصلا دلم نمیاد صدامم بالا ببرم 

آره بخدا حاضرم هرکاری کنم فقط پسرم لکنتش خوب بشه ، پسر من انگار روی صدای شوهرم حساسه تا داد میزنه رن ...

منم دوران سختی داشتم. داشتم میمردم از ترس ولی آدم نمیشم. وقتی حوصله ندارم بچمم شیطونی میکنه داد میزنم

برعکس من همسرم خ آرومه. ی مدت خ خوب شده بودما داد نمیزدم پسرم خوب شد الان باز شروع کردم

داد میزنم بعد  مثه چی میترسم ک لکنتش برگرده میپرم محبت میکنم بازی میکنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره بخدا حاضرم هرکاری کنم فقط پسرم لکنتش خوب بشه ، پسر من انگار روی صدای شوهرم حساسه تا داد میزنه رن ...

منم خ میترسم مخصوصا عیدیه میگفتم جلو فامیل همسرم بد حرف نزنه بفهمن

یعنی از ترس داشتم میمردم.امروز داد زدم سرش بعدش تا یک ساعت باهاش بازی می‌کردم ک ی وقت تق نزنه ک خداروشکر خوب صحبت میکرد

ی چند جلسه مشاورم رفتم خوب شدما، روحیم حساسه پسرمم پرانرژی و پرجنبوجوش یهو قاتی میکنم خبرم

لکنتشم بخاطر خود احمقم بود وگرنه همسر من خ خوبه.خ خوش اخلاقو با محبته 

منه آدم بزرگ صدای یه آدم رو میشنوم که اخلاقش باهام خوب نیست تپش قلب و استرس میکیرم اون بچه قلبش اندازه گنجشکه ترس برای بعضیا فقط یک کلمه است ولی روحیه بچه ها حساس تذ از این حرفاست. به شوهرت بگو این حرکات مسخره رو جمع کنه و با آیندش بازی نکنه. ان شاءالله بزودی خوب میشه پسر گلت

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

منم خ میترسم مخصوصا عیدیه میگفتم جلو فامیل همسرم بد حرف نزنه بفهمنیعنی از ترس داشتم میمردم.امروز داد ...

من که هروقت میفتم یاد اون شبی که شوهرم داداشی سر پسرم چنان نفرتی از شوهرم پیدا میکنم که نگو .

فقط نفرینش میکنم با اینکه شوهرم خیلی پسرمو دوست داره ولی من از چشم اون میبینمش .

اون کلاسهای دکتر بیگدلی خیلی عالی و تضمینیه ولی سخته مثلا باید تا سه ماه محیط خونه قرنتینه بشه نه کسی بیاد نه بری جایی و فقط و فقط مثل آهنربا با حرکات خاص انجام بدی ، حتی حرف زدن پدر مادر باهم .

شوهرمم که محاله همکاری کنه وگرنه درمان قطعی لکنت تو دنیا فقط ایشون داره .

آخه نمیشه که بچه هیچ استرسی نداشته باشه پسرم خیلی ترسو هم هست متاسفانه ، بره مدرسه هزار جور استرس بهشون وارد میشه اونجا چی

من که هروقت میفتم یاد اون شبی که شوهرم داداشی سر پسرم چنان نفرتی از شوهرم پیدا میکنم که نگو .فقط نفر ...

ببین این ی بحرانه ک فقط باید دورش بگذره.اینا تا چند ماه همین جوری ولی ب مرور خوب ک شدن دیگ برنمیگرده

پسر من قبل عید خوب شد تو عید رفتیم سفر عالی شده بود خودم گند زدم متاسفانه. الانم خ خوبه کسی متوجه نمیشه ولی خودم گاهی میبینم تق میزنه

ایشالا زود خوب میشن

قرنطینه ب نظر من درست نیس. طبق تجربم هرچی دور پسرم شلوغ باشه بره بیرون بگرده بهتر میشه

ببین این ی بحرانه ک فقط باید دورش بگذره.اینا تا چند ماه همین جوری ولی ب مرور خوب ک شدن دیگ برنمیگرده ...

اره منم از همین قرنینه میترسم چون پسر من خیلی اجتماعی هست و وابسته خانواده خودمه روزی چندین بار تلفنی حرف میزنه و میره اونجا .

منم پسرم عید رفتیم شهرستان خونه پدرشوهرم با بچه ها بود حتی یک بارم لکنت نکرد ، الانم شب و روز شکرخدا میکنم برای وضع الانش و خودمم آرامش گرفتم .

تروخدا هوای بچه اتو داشته باش اونهایی پناهی جز ما ندارن ، من در بدترین شیطنت پسرم تا میخوام داد بکشم میگم مگه چندسالشه؟ اون که درکی از رفتارش نداره... بچه است باید بچه گی کنه .

من حتی پسرم خوابه دستهاش بوسه باران میکنم آخه من بعداز سالها خدا بهم پسرمو داد من دیوانه وار عاشقشم .

میدونم که شماهم عاشق پسرتی ولی اگه دو سه بار خشمتو کنترل کنی دیگه یاد عادت میکنی .

مگه میشه مادر پسربچه عصبانی نشه؟ حتما میشه ولی  تا کی اینطور شیطونه ؟؟؟

اره منم از همین قرنینه میترسم چون پسر من خیلی اجتماعی هست و وابسته خانواده خودمه روزی چندین بار تلفن ...

۴سالو نیمشه

منم میمیرم براش.این بچه همه زندگی منه. انقدر باهاش بازی میکنم.اسباب بازی هرچی ک بخواد واسش میگیرم ولی ی اخلاقی دارم عصبانی بشم قاتی میکنم

ی مدت خ خوب بودم یکم پیشم همسرم کلی باهام صحبت کرد

دیگ ب خودمو همسرم قول دادم خودمو کنترل کنم

درست میگی کنترل کنم خودمو عادت میکنم

کاش منم مثه شما آروم بودم

همش همینا رو میگم ولش کن کم کم شیطنتش کم میشه اقتضای سنشه

۴سالو نیمشهمنم میمیرم براش.این بچه همه زندگی منه. انقدر باهاش بازی میکنم.اسباب بازی هرچی ک بخواد واس ...

مادر بخاطر بچه اش میتونه کوه رو جابجا کنه حالا عصبانی بودن فقط با تمرینه که حل میشه .

ببین تا میخوای عصبی بشی مکانتو تغییر بده مثلا تو آشپزخونه ایی دو دقیقه برو تو اتاق ...

و سریع به این فکر کن اون درکی از عصبانیت ما نداره فقط وحشت زده میشه .. دقیقا مثل حالی که پسرم پیدا کرد و بعدش لکنت گرفت خدا لعنت کنه پدرشو

انشالله بیای و بگیم پیرامون کاملا خوب شدن و هیچ اثری از لکنت نیست😊😊❤

مادر بخاطر بچه اش میتونه کوه رو جابجا کنه حالا عصبانی بودن فقط با تمرینه که حل میشه .ببین تا میخوای ...

باشه عزیزم.ایشالا ک میتونم

شما هم همسرتو لعنت نکن شاید اونم دست خودش نیس بهش فشار میاد.بهتره با صحبت آرومش کنی 

ایشالا ایشالا ی روز لکنت کامل رفع بشه

گرچه مرحله سختشو پشت سر گذاشتیم

باشه عزیزم.ایشالا ک میتونمشما هم همسرتو لعنت نکن شاید اونم دست خودش نیس بهش فشار میاد.بهتره با صحبت ...

🌷🌷