2777
2789
عنوان

چرا بیتوجهی توجه میاره

177 بازدید | 15 پست

بیتوجهی بیش از حد رو نمیگمااا کلا بیتوجهی باعث میشه طرف بهت توجه کنه...والا ب طرفم وقتی توجه میکردم انگار سرد شده بود الان ک نه بهش گیر میدم نه بهش کاری دارم توجه میکنه و خودش میاد سمتم حتی چند باری ی جوری حرف زدم ک بهش بگم ب این فکر میکنم ک شاید منو تو مال همم نباشیم و کسی دیگه جای من باشه و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که بخواد بدستش بیاره

اولاش فهمیده بود ک حسم زیاد شده وللی الان کنترلش کردم و دیگه مث قبل نیستم بنظرت کارم درسته؟

اولاش فهمیده بود ی جورایی بدستم اورده.  من دوسش دارم ولی الان خودمو عوض کردم سعی میکنم بهش توجه نکنم و کاریش نداشته باشم حتی برا زنگ زدنم اکثرا اون زنگ میزنه بهم 

اولاش فهمیده بود ک حسم زیاد شده وللی الان کنترلش کردم و دیگه مث قبل نیستم بنظرت کارم درسته؟اولاش فهم ...

آره باعث میشه بیشتر بهت جذب شده ولی زیاد هم بی محلی کنی میپره 

یه پسره میگفذاگه بخوای ی پسر رو عاشق خودت کنی نباید هیچ وقت اونا از داشتنت مطمئن کنی یه جوری باید ترس رفتنت رو داشته باشه 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

آره باعث میشه بیشتر بهت جذب شده ولی زیاد هم بی محلی کنی میپره یه پسره میگفذاگه بخوای ی پسر رو عاشق خ ...

ممنونم ازت.اره توجه میکنم ولی دیگه نه درین حد بگم چرا زنگ نمیزنی چرا اینجوری نمیکنی چرا توجهت بیشتر نیست و....

الان بهترم زنگ بزنه خیلی خوبم زنگم نزنه بیخیالم خداروشکر اینجوری قلبمم کمتر درد میگیره

ممنونم ازت.اره توجه میکنم ولی دیگه نه درین حد بگم چرا زنگ نمیزنی چرا اینجوری نمیکنی چرا توجهت بیشتر ...

کار درست همینه آفرین

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر