2777
2789

من خودم مجردم ولی برام سوال که چرا مادرها توی ماشین پسرشون نمیرن عقب بشینن ؟ ولی توی ماشین عروس عقب میشنن ؟؟؟ همیشه اون کسی که مهمان محسوب میشه و صاحب ماشین نیست عقب میشینه و هیچوقت کسی نمیگه ما به مهمون بی احترامی کردیم گذاشتیم صندلی عقب ولی مادرشوهر ها انگار همیشه میخوان با این کارا بگن نه من از زنش مهم ترم . من از زنش بیستر به پسرم نزدیکم . من بیشتر حق دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ‌تر و مسن هارو میفرستم جلو هرکی که میخواد باشه

خیلی برام سخته بهشون پشت کنم البته خیلی ها قبول نمیکنن جلو بشینن و من معذب میشم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

چه فرقی داره بابا

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر حق  نداره؟

من متاهلم مادرشوهر هم دارم مادر هم دارم در آینده هم مادر میشم ولی مادر تو زندگی از همه مهمتره چرا یاد نمیگیرین بفهمین هرکسی جای خودشو داره 

من اگه تو ماشین شوهرم عقب بشبنم ب مادرشوهرم احترام گذاشتم خب اگه ماشین شوهره منه ماشین پسر اونم هست دیگه بابا بدبخت ۲۰سال زحمتشو کشید مگه بچه ایید سر صندلی جلو بهتون بر میخوره ؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

چرا دنبال بحثین حالا نیم ساعت توراه اینقدر فرق می‌کنه کی جلو بشینه البته نظر خودم اینه که عروس جلو بشینه بهتره احترامیه که مادر شوهر به عروس می‌زاره ولی خب حالا اگه این اتفاق نیفتاد چیز خاصی نیست که باعث ایجاد کدورت بشه

بحث احترامه

ببین من خودم مجردم ولی واقعا درک نمیکنم چرا تو باید بخوای وقتی همسر هست بینشون بیای ؟ که مثلا چی بگی ؟ بگی من از عروس احترامم بیشتر و اون وقتی من میام باید عقب بشینه؟ از هر زاویه ای نگاه میکنم این کار یعنی جایگاه من مهم تر .