یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در به نمایش گذاشتن ظرف پسته ها که هنرمندانه کار کردی وگرنه خب همون خوراکی که اسمی هم نداره رو میذا ...
چقد مرخرفید امثال شما سال ب سال نمیام سایت هر وقتم میام سایت پر از تاپیک غذاها و خوراکی های رنگارنگه و کسی عقده ای بازی در نمیاره .مگه ی ظرف پسته و یه موز چیه ک بخوام ب نمایش بذارم؟ الانم بعد از حدود دو ماه اومدم سر زدم و این پیام بی محتوا و چندشتونو دیدم. از من ب شما نصیحت دلتو بزرگ کن 🤗
سلام عزیزم خوبی من یکی از پیام های سال 98 رو دیدم برای شما بود که گفتی مواد کراتین گرفتم . چجوری انج ...
سلام عزیزم ببخشید پیامتونو الان دیدم کلا یکی دو ماهه انلاین نشدم. نه عزیزم خودم انجام ندادم دوستم ک سالن داره انجام داد ولی اصلا موندگار نبود نمیدونم شاید موادهای اون زمان خوب نبود چون هر کی انجام میداد موندگاری نداشت. ولی میشه خودتونم انجام بدید چند تا کلیپ تو گوگل ببینید سخت نیست. بله اتو کشی میخواد اونم زیاد باید موهارو دسته های نازک برداری و هر دسته رو تقریبا ۲۰ بار اتو بکشی
سلام عزیزم ببخشید پیامتونو الان دیدم کلا یکی دو ماهه انلاین نشدم. نه عزیزم خودم انجام ندادم دوستم ک ...
سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی . خب پس با این چیزی که گفتی کراتین کلا کنسله چون کسیو ندارم که برام اینکارو بکنه و واقعا حجم و قد موهام زیاده . آرایشگاه هم قیمت خیلی بالایی میدن . مرسی از لطفت ❤️