2777
2789
عنوان

دعا یا ختم جهت آشتی دو نفر

185 بازدید | 15 پست

شوهرم با خانواده ام چند ماه قهر کرده. میگه دیگه نمیرم خونشون. شوهرم آدم عصبی و کینه ای. چه دعا یا سوره ای بخونم شوهرم باهاشون آشتی کنه؟ 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
شوهر من ۵سال با کل اعضای خانواده خودش قهره حتی با مادرش ۵سال ندیده

خوش به حالت....

شوهر من با خانواده من قهر کرده. با خانواده خودش ok .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من این تاپیکت و تاپیک قبلیت که نوشتی ١٢ سال پیش مادر شوهرت سحر گرفته برات، رو خوندم

شما با توجه به علایمی که داری حتما و قطعا جن ها تو بدن خودت و همسرت هستن. شروع کن به پخش سوره بقره در خونه و خودت هم هر روز بخون سوره بقره را.

اگر هم خودت رفتی پیش دعانویس و مثلا کاغذی از اونها تحت عنوان باطل سحر گرفتی اب قرانی درست کن، بریز کاغذ رو تو اب قران ٢٤ ساعت بمونه بعد کاغذ که همه نوشته هاش پاک شد بریزش تو یک بطری با همون اب قرانی و یک مقدار خاک. بعد در بطری رو ببند بندازش دور.

استارتر من این تاپیکت و تاپیک قبلیت که نوشتی ١٢ سال پیش مادر شوهرت سحر گرفته برات، رو خوندمشما با تو ...

آب قرآنی چی؟ متوجه نشدم ؟ چجوری باید درست کرد؟

استارتر من این تاپیکت و تاپیک قبلیت که نوشتی ١٢ سال پیش مادر شوهرت سحر گرفته برات، رو خوندمشما با تو ...

یه سوال دیگه. یه دعای سریع الاجابه میخوام. میخوام حتما حاجتم براورده بشه‌ لطفا راهنماییم کن.خیلی برام حیاتی. یه دعا بهم معرفی کن که حتما به خواسته ام برسم. ممنونم 

یه سوال دیگه. یه دعای سریع الاجابه میخوام. میخوام حتما حاجتم براورده بشه‌ لطفا راهنماییم کن.خیلی برا ...

دعای سریع الاجابه نداریم عزیزم. 

شما برای باطل شدن سحرت شروع کن به خوندن بقره هر روز. ممکنه حتی چند سال طول بکشه‌ . رو اب هم قران بخون خودت و شوهرت بخورید.

توضیحاتی که تو عکس گفته شده روش درمان هست.

برا تهیه آب قرآنی ‌2 روش وجود داره:

1⃣ آیات و سوره هارو به آب بخونید از فاصله ی نزدیک به آب با صدای نسبتا بلند طوری که با بازدم آب تکون بخوره و فوت کنید.

2⃣ آیات و سوره هارو بنویسید با جوهر زعفرانی یا رنگ خوراکی با خودنویس و بذارید توی آب تا نوشته ها کاملا حل بشه.

اول ی ظرف بزرگ پر آب کنید . 

و طبق یکی از روش ها آب قرآنی رو تهیه کنید.

بعد 

1⃣ از این آب روزانه بخورید(حداقل ۳ لیوان)

هر چه بیشتر از این آب بخورید بهتره میتونید قاطی چای و غذا و شربت و... هم بریزید.

2⃣ هر وقت که حمام رفتید آخر که حمام تمام شد ی پارچ آب قرآنی رو با آب معمولی قاطی کنید و با این آب غسل کنید.

3⃣ از این آب قرآنی تو ی اسپری تمیز بریزید به ۴ گوشه ی خونه و محل خواب و اتاق ها و..... و بیمار بپاشید.

یا هر ۳ روز یکبار یا روزانه یا اگه حس کردید نیاز هست بیشتر این کارو تکرار کنید انجام بدید.

4⃣ هر روز نزدیک غروب اسپند و کندر (کندر رو بکوبید و قاطی اسپند کنید) دود کنید و در دود آن نفس بکشید.

در آسم احتیاط بشه.

این و امتحان کن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

در مواردی که با فرد خاصی قهر هستید و می خواهید هرچه سریعتر با وی آشتی کنید می توانید از دعای آشتی فوری که در مجموعه مجرب ترین دعای آشتی فوری بین افراد است.

این دعا را روزی یک بار بین نماز مغرب و عشا بخوانید.

« عَسَی اللهُ اَن یَجعَلَ بَینَکُم وَ بَینَ الَذینَ عادَیتُم مِنهُم مَوَدَةً وَ اللهُ قَدیرٌ وَ اللهُ غَفورٌ رَحیمٌ»

من اینو خوندم و یه سری اعمال دیگه انجام دادم اشتی کردم

توسل به ائمه و حضرت قاسم و بی بی ام البنین و نرجس خاتون و حضرت عباس

دعای نادعلی

دعای کمیل زیارت عاشورا معراج عهد حدیث کسا 

چله یاسین

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

دعای سریع الاجابه نداریم عزیزم. شما برای باطل شدن سحرت شروع کن به خوندن بقره هر روز. ممکنه حتی چند س ...

باشه میخونم. مرسی از راهنماییت.

دعا رو برای یه موضوع دیگه میخوام.

ربطی به این پستی که گذاشتم نداره‌ 

این و امتحان کن

میخوام با یه نفر آشتی کنم که بیاد سمتم و یه چیزی بهش بگم. هرکاری میکنم و هر دعایی میخونم سمتم نمیاد. 

میخوام با یه نفر آشتی کنم که بیاد سمتم و یه چیزی بهش بگم. هرکاری میکنم و هر دعایی میخونم سمتم نمیاد.

این و امتحان کن ان شاء الله بشه یا ودود هم خوبه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
این و امتحان کن ان شاء الله بشه یا ودود هم خوبه

ان شاالله. 

ان شاالله شما هم به زودی خانه دار بشی و خدا مادرت رو قرین رحمت خودش کنه‌ .