2777
2789
عنوان

کیک تولد خواهر شوهر+عکژ

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 26 پست
دستت درد نکنه خداروشکر  وخداروشکر که قدرشناس بودن  منکه کیکم پختم هر کاری کردم کسی جلو چ ...

آخی گلم تو مهربون باش بزار اونا هرجور میخوان رفتار کنن تو مثل اونا نشو

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
آخی گلم تو مهربون باش بزار اونا هرجور میخوان رفتار کنن تو مثل اونا نشو

نه جدا راه نداره وقتی بهشون محبت میکنی فکر میکنن ببخشید دورازجمع خرم 

خواسته هاشون بیشتر میشه

فکر کن من تنهامیه شهر دیگه دوراز خونوادم فکر کردم‌اینا خونوادم میشن 

خواهر نداشتم با محبت صادقانه هرجور محبت کردم ندیدن 

یا من هو به کل مکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدا راه نداره وقتی بهشون محبت میکنی فکر میکنن ببخشید دورازجمع خرم  خواسته هاشون بیشتر میشه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات. منم از خانواده خودم دورم میدونم واقعا سخته

عزیزم قطعا خودت هم خوبی 

برای یه رابطه خوب دوطرف باید خوب باشن 

قطعا دنبال حرف و حدیث و حساسیت نیستی 

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 
اونوقت‌من  تازه عروس بودم تولد گرفتن خواهرشوهرام دوقلوان.کادوشونو هم‌خودم خریدم دادم بهشون اماد ...

دقیقا مثل من منم برا خواهرشوهرم 500تومن هدیه خریدم و شام همه رو دعوت کردم و یه تولد عالی اما واسه تولدم هیچکدومشون حتی نگفتن مبارکت باشه چه برسه به تولد

هرکس اندازه شخصیتش ارزش داره منم دیگه براش زیادکاری نمیکنم ازون به بعد

عزیزم قطعا خودت هم خوبی  برای یه رابطه خوب دوطرف باید خوب باشن  قطعا دنبال حرف و حدیث و ...

روی هیچ چیز حساس نیستم غیر از اینکه از من بخوان آدم دیگه ای بشم

من دلم میخواد خودم باشم و نظراتم رو تو جمع بیان کنم اما متاسفانه بعضی از افراد تو خانواده شوهرم با این طرز فکرم مشکل دارن البته من راه خودم رو میرم