2777
2789

سلام خانم های عزیزم 

ترو خدا بیاین ببینید جواب آزمایش تیروئید من چطوره😭 من ۴ ماهمه و موقع تشکیل قلب دکتر بهم قرص داد و نخوردم جوابش ۳ بود  ترو خدا ببینید  جوابش چطوره  اینو تازه دادم

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

عاااالیههه نگران چی هستی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته تو ۳ ماهه اولت امیدوارم اینطوری بوده باشه اگر نه ۳ خیلی خوب نیست برا مغز جنین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عاااالیههه نگران چی هستی

منو ترسوندن و میگن اگه توی این دوران بارداریت قرص نمیخوردی روی مغز و هوش بچه تاثیر میزاره خیلی استرس گرفتم 😔

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
البته تو ۳ ماهه اولت امیدوارم اینطوری بوده باشه اگر نه ۳ خیلی خوب نیست برا مغز جنین

میگن بالای ۵ خوب نیست 

منو ترسوندن و میگن اگه توی این دوران بارداریت قرص نمیخوردی روی مغز و هوش بچه تاثیر میزاره خیلی استرس ...

خب اونموقع باید زیر ۲ میبود الان اینه اونموقع بایود از میدادی

میگن بالای ۵ خوب نیست

نه بالای ۵ برای بقیه نرماله ن برای خانم باردار

من قبل بارداریم ۳.۹ بود دکتر گفت اگر مجرد بودی یا بچه نمیخاستی خوب بود اما بعنوان کسی ک قراره بچه دار شه زیادی بالاس و باید بیاد زیر۲

عزیزم اصلا نترس هیچی نمیشه برای منم بارداری قبلم سه و هفت بود اصلا هیچی نشد به خودت استرس نده به ...

سلام عزیزدلم خوبی چه خبر نی نی خوبه😍

اره رفتم دکتر غدد بهم گفت نیاز به قرص خوردن نداری و دیگه تیروئیید نداری خداروشکر 

بعضی ها واقعا خیلی آدمو میترسونن نمیگن طرف خودش بارداره  استرس داره بیشتر از این حالشو خراب نکنیم 

سلام عزیزدلم خوبی چه خبر نی نی خوبه😍اره رفتم دکتر غدد بهم گفت نیاز به قرص خوردن نداری و دیگه تیروئی ...

اره  اره فهمیدم دیگه نیازی نداری چون تو بارداری ایجوری شده خودش میاد پایین برای منم همین طوری شد فقط دارو داد خوردم و بعد بارداری دیگه نخوردم خودش اومد پایین 

نی نی هم خوبه تکون خوردن هاشو دارم حس میکنم جواب ازمایش هم نمیاد خیالم راحت بشه

سلام عزیزدلم خوبی چه خبر نی نی خوبه😍اره رفتم دکتر غدد بهم گفت نیاز به قرص خوردن نداری و دیگه تیروئی ...

سلام عزیزم امروز جواب اولییه ازمایشم اومد نی نی م دختره 😍🥺

چی میشه جواب اصلیه هم خوب باشه این برای ازمایش غلبارگری بود دومی اصلی هست  برامون دعا کن 

سلام عزیزم امروز جواب اولییه ازمایشم اومد نی نی م دختره 😍🥺چی میشه جواب اصلیه هم خوب باشه این برای ...

سلام عزیزم خوبی وای خداروشکرررر دیدی گفتم نی نی دختره 😍😍بهت قول میدم آزمایشت عالیه الهی با خبر خوب بیای 😍😍😍فقط استرس نداشته باش عزیزم خدا خیلی بزرگه 

سلام عزیزم خوبی وای خداروشکرررر دیدی گفتم نی نی دختره 😍😍بهت قول میدم آزمایشت عالیه الهی با خبر خوب ...

عزیزم جواب ازمایشم اومد متاسفانه بازم مشکل داشت و از دیروز بستری شدم بیمارستان و سقط کردم مثل اینکه نمیتونم بچه سالم داشته باشم برام دعا کن😔😭

عزیزم جواب ازمایشم اومد متاسفانه بازم مشکل داشت و از دیروز بستری شدم بیمارستان و سقط کردم مثل اینکه ...

فدات شم عزیزم😔به خدا ناراحت شدم من منتظر  خب خوبت بودم🥺

عزیزم مگه این ژن از همسرته یا خودت؟