2777
2789
عنوان

تایپتون چی بود و با چه کسی ازدواج کردید یا رل زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 37 پست

والا من هیچ تایپ خاصی نمی‌خواستم ولی دوستم خیلی بد دهنو خسیس و بیشعور و گشنه😬ولی بامزس استاد خندوندنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خودم گفتم فامیل ؟نه!فلان شغل؟نه!شد آنچه که نمیخواستم

منم الان میگم فامیل نه میترسم فامیل دربیار اگر خواستم ازدواج کنم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من قد بلند لاغر اندام و سفید مو مشکلی و موهای پر حجم دوست داشتم ، قدش بلند هست اما لاغر نیست و موهای کم حجمی داره و سبزه هم هست ، اما خیلی جذابه 

از لحاظ خانوادگی هم دوست نداشتم در این حد پایین تر باشن که متاسفانه هستن 

دوست داشتم پولدار باشه که نیست 😒

هوم من مادیات آنچنان برام مهم نیست البته چون خودم به اندازه دارمفقط شغل خوبی داشته باشع و تلاش کنه ا ...

آخه من کلا تایپ پسر فقیر برام جذاب نبود

پسر فقیر نمیتونه رابطه رو به ازدواج بکشونه

از طرفیم اون حالت غرور و سیر بودنو ندارن و هی چشمشون دنبال چیز مفته

خونواده هاشونم خیلی پرروان و خرج نمیکنن

منم خوشم نمیومد

مثلا خودم که ازدواج کردم خونوادش تمام آداب و رسومو به جا آوردن،اگه بدبخت بود به جا نمیاوردن،منم بی عزت میشدم.کدوم دختری خوشش میاد خب؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨